hladam si partaka/partacku na behanie...okolie ruzinov..ozvite sa mi prosim :)
BEH- ruzinov!
no tak fain, len neviem naisto sa este asi nedohodneme, lebo stale niekde lietam a moze sa stat, ze mi do toho daco vbehne, i ked sa budem snazit, aby nevbehlo :D
Ale cca o 2hod by sme mohli a kde hm porozmyslame este. Ak budes mat navrh tak napis. A ako ta spoznam potom.
Utekam do postele, lebo rano idem do roboty, tak dobru noc zelam
siuu jasne super :) na caj asi nie,kedze je takto teplo :D :D :D ale inac si dakam sadnut bude fajn :P sak ja tiez velakrat rozmyslam len nad tym,kedy bude koniec :D alepotom mam skvely pocit :D
siuu to je od Maria :) ale vsetci ma volaju mery :) Ja mam 19,snad to nevadi?:) strasne ptorebujem schudnut :) a mna to behanie aj bavi :) len...niekedy sa mi nechce a nema ma kto k tomu donutit :D tak je to potom tazke :) vo stvrtok mam cas :)) kam pojdeme?
siuu to je od Maria :) ale vsetci ma volaju mery :) Ja mam 19,snad to nevadi?:) strasne ptorebujem schudnut :) a mna to behanie aj bavi :) len...niekedy sa mi nechce a nema ma kto k tomu donutit :D tak je to potom tazke :) vo stvrtok mam cas :)) kam pojdeme?
no mna to bavi, len ked idem s niekym, ak sama, tak len cakam kedy bude koniec :) jasne ze vek nieje problem, hm mohli by sme ist niekam na caj a pokecat :D
ahoj Mery, to je od akeho mena, sorry ze sa pytam, len nikoho z takym menom nepoznam :)
Ja som Dadka tesi ma, a mam 22rokov. Keby si mala cas napr. vo stvrtok poobede tak sa mozme stretnut
siuu jasne :)) ja som za :) ja som mery :) a ty??:) kolko mas rokov??
no ja som este na strkovci nebola, vacsinou chodime tuto po okoli. Pocuj nestretneme sa predtym vies aby sme sa trosku spoznali. Ako sa volas vlastne ?
a kam chodis?n STRKOVEC?TAM BY SME MOHLI IST :) JA som z posne :) kusok od travnikov :)