psychologická poradňa....pre ľudí ktorí sa potrebujú vykecať

aljoška

Pre ivku,ak sa ešte objaví.Ak ta to trocha ukludní,tak ja som po operácii štítnej žlazy,už čosi vyše 2 rokov.Tým ti chcem len povedat,že sa dá žit aj potom uplne normálne.Na štítnej zlaze sa možu vyskytovat cysty,alebo nodozne uzlíky.Či je operácia potrebná záleží od vyšetrení a od stavu tej št.zlazy a ako to zhodnotí lekár.I ked je prevaha žien s týmto ochorením tak sa začína čoraz viac vyskytovat aj u mužov.Napíš čo je nové.

Aria

Ahoj Kiko, neviem ti sice poradit o jeho vnutornom rozpolozeni, ale moja osobna skusenost je, ze na svete su proste ludia, ktori dokazu zit iba s pocitom jedinecnosti a dokonalosti a neznesu predstavu, ze niekto nieco urobi, ale povie hoci len rovnako dobre ak nie lepsie. Poznam ich niekolko a je na to len 1 rada> ignorovat, povzniest sa. Takyto boj nevyhras. Ja som v praci tiez bola dlho v tieni takehoto cloveka ale skor v tom zmysle, ze vsetkych vzdy opravoval a ostatni ludia tu sa uz zacali tvarit ako uplni neschopaci a ked som prisla ja, tak za mnou chodili s absolutnymi banalitami. Tiez mi posielaju listy na kontrolu, ale ak je to ok, nevidim dovod nieco opravovat. Takze hlavu hore a ak je to mozne skus to proste odignorovat, alebo sa ho potom na rovinu opytaj co mu vadi...

kiko

Dobrý deň.
Ja som sa rozhodol napísať Vám, nie z toho dôvodu, že ma všetko hnevá (čo je pravda), ale preto, že už dlhší čas pozorujem môjho vedúceho a tak ma napadlo, či sa dá na základe písomného prejavu urobiť akýsi profil osobnosti. V mojom prípade ide o to, že keď v práci napíšem list, vždy má v ňom čo opravovať (nie gramaticky). Ide o opravy, že vždy musí niečo zmeniť resp. vyčiarknúť Napr. keď napíšem \"Z dôvodu ...\" opraví to \"Nakoľko ...\", keď sa v texte vyskytne text v ktorom sa píše o poučení, ktoré je potrebné podpísať on pred slovo poučenie napíše tlačivo o poučení alebo \"Keby počas cvičenia ...\" opravené vedúcim bolo na \"Ak počas cvičenia ...\". Podľa môjho názoru ak píšem nejaký text, v ktorom sa píše o nejakej veci a o inom nie nie je potrebné niečo neustále opakovať 100x v texte. ďalší príklad \"... nastala technická porucha ...\" opravené na \" ...nastane porucha na zariadení ...\" atď. Preto by som Vás chcel poprosiť o radu, kde je chyba u mňa alebo u vedúceho. Dá sa na základe tohto stanoviť vnútorný obraz človeka.
ďakujem.
Marek
P.S. Budem Vám vďačný za akúkoľvek odpoveď aj negatívnu.

ethel

no ťažko povedať na aké výsledky ešte čakajú,ale ak sa to dá vybrať,treba to dať von.Včera som akurát dohovárala jednej pani,ktorá má rakovinu plúc a dá sa operovať,ona to odmieta čo je štrašná škoda...Netreba sa báť dopredu,a o liečbe cýst toho vela neviem,ale presurfovala by som net...prípadne skús prejsť do sekcie pre odborníkov(hore na stránke)a vyhladať lekára,ktorý sa zaoberá niečím takým..

ivka2

lebo ocovi sa uz dlhsiu dobu zle prehltava, ale lekar stale povedalk ze ma zvacsene mandle, ale oco sa nedal tak nakoniec ho poslal Endokrynologiu, kde mu ekarka povedala ze ma na st.zl. cysty, ale ze vraj to zle prehltavanie nesposobuju tie cysty....a ze vraj robila este nejake vysetrenie a vysledky maju byt neviem kedy..

ivka2

ja som tichy pozorovatel:))ak ma niekto cysty na stitnej zlaze je to vazne???ale este maju prist nejake vysledky ...