Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

Opytana

Vdaka za info baby, velmi ste mi nepomohli :-). Lebo tie priznaky su teda podobne menzesovym, ktore mam.

Od ovulacie mi trva este 3 tyzdne kym dostanem vacsinou, takze uz mam 18 den po ovulke, ale podla mojich terminov, este nemeska, tak neviem, co si mysliet...chichi

Asi pockam do nedele, potom spravim test a uvidi sa.

Lindaaaa

nechutila mi cokolada, ktoru milujem :)
asi 1-2tyzdne "po" ma bolelo v podbrusku, akoby mocovy mechur,ale asi sa uz baby hniezdilo :)
tocila sa mi hlava a chcelo sa mi grcat, co som ale pripisovala predchadzajucemu bujaremu vikendu.:)
nikdy som nemala presne menzes, ale na 5 den som si spravila test a bol pozitivny a pan doktor mi potvrdil nas viac ako rocne snazenie :)
drzim palce vsetkym..:)

jancecka

ja som absolútne tehotenstvo nespozorovala, keďže som nečakala, že otehotniem prirodzene, dozvedela som sa to od gynekologičky asi dva týždne pred koncom tretieho mesiaca :D keď som šla na preventívnu prehliadku, menzes som nikdy nemávala pravidelne, dokonca ani mesačne nie :D ale spätne keď to vezmem, bruško ma bolelo ako pred menzesom, prsia som mala bolavé ako pred menzesom, bola som príšerne unavená :D ako po šichte v bani a nedarilo sa mi schnudnúť z bruška :D snažila som sa o to úmorne v posilňovni a nechápala som, že prečo mi to pred pár mesiacmi šlo a zrazu teraz nie :D

Dita2010

Ahoj isabella,

velmi ma zaujalo, co si napisala...uz asi pol roka sa s priatelom pokusame o babo a nic..no a pred tyzdnom a pol sme ,,boli spolu" no a teraz mam dost napate a bolave prsniky... Mala som vtedy 4.den menzes a na dalsi den uz vobec...normalne mi skoncil. Este v zivote sa mi to nestalo, vzdy mi trva tak 9 dni... Takze mam podozrenie, ze mam plodne dni akurat vtedy... Som zvedava ako to dopadne... :)

A inak ti gratulujem a zelam vela stastia :)

isabella

ja som mala cca tyzden po oplodneni jedine prsia velmi citlive, ostatne priznaky ako nevolnost, unava prisli az neskor, ked som uz vedela, ze som v tom, cca v 6tt... typicke predmenstruacne bolesti v podbrusku boli v case ocakavanej menstruacie, no ta neprisla
no a tehotensky test...