prosim o skusenosti s aloe vera gelom na pitie kvoli akne

Príspevok v téme: prosim o skusenosti s aloe vera gelom na pitie kvoli akne
staaar

ahojte.objednala som si kvalitne aloe vera 6 litrovych flias a chcem aloe zacat pit,kvoli akne aby mi ustupilo,lenze sa bojim,lebo som pocula,ze po zacati dochadza k zhorseniu stavu pleti,tak sa teraz bojim ze to zacnem uzivat a budem vyzerat ešte horsie a to naozaj nechcem:( nemate s tym pitim aloe niekto nejake skusenosti ohladom zhorsenia stavu pleti,porpida kolko to trva kym to ustupi a zacne sa to zlepsovat a zacne sa to vobec zlepsovat za kolko?pomohlo vam to? dakujem velmi pekne za kazdu ospoved a radu popripade skusenost.pa

prishepppaa

Tabletky na akné - nplink.net Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.

lieskovcek

Čo ja viem, na tú pleť mi príde také lepšie používať skôr niečo priamo na to a nie takto, že piť niečo.

Bubliii

Ja som užívala nejaký čas aloe gél, a teda nepomohol mi ani s akné, ani s trávením. Neviem, čím som "výnimočná", ale príde mi to ako reklama. A to som mala cez veľmi dobrú známu cez overených predajcov, čo od nich kupuje už roky.

Matko Argi

Pri akné som mal osvedčené viaceré možnosti. Zvnútra Aloe, probiotiká, na pleť umývať avokádovým mydlom, čistiť prefiltrovaným Aloe a natierať propolisom s Aloe.

pietrop2

aloe vera gel je na prečistenie organizmu , posilnenie imunity a vela dalšieho,ale na akné su aloe umyvacia emulzia, pletové mlieko apod. výrobky.

staaar

tak stale pijem to aloe rano aj vecer ho pijem ,,jeden glg,, cca.
zatial mozno badam ze troska ma to precistuje plet sa mi nezhorsila velmi ale troska vidim ze lica sa mi cistia postupne.lebo na licach som nemala vyrazky a teraz tam mam take zacervenania podobne ako vyrazky ale na dotyk mam lice hladke...tak neviem,,,,mnooo...snad mi to pomoze aj nadalej nejako...drzte palce :)