Ani neviem co ma trapi ... ono je toho asi viac. Mozno sa potrebujem vypisat , mozno precitat si vas nazor.. Mam 19 rokov a pred tyzdnom som skoncila strednu . Toho momentu som sa nevedela dockat ...Aj ked vraj , mi to raz este bude chybat .
Niekedy sa citim zvllastne... Mam pocit ze moj zivot plynie den za dnom , vyslovene ako hodinky a ja neviem o com vlastne je . Stale spominam na minulost ... Ale stale.. Spominam na cloveka s ktorym uz nie som , spominam na to co sme spolu zazili .. Spominam na tie 4 roky strednej ... Albo rozmyslam o minulom lete , o tom ake bolo krasne , ake bolo vsetko lahsie ako je teraz ... Uz nie som s praiatelom , a najhorsie j e, ze teraz mam problem opat sa zamilovat .. Lebo bude 365 dni co nie sme spolu ... A NEBOL DEN nebol vecer aby som si nelihala s mysliankou nanho .. nemozem za to , nikdy sa uz neuvidime, nie je odtialto (z mojho mesta) ... Uz ho nezaujimam a ja trpim .. Clovek by povedal ze uz musim byt v pohode a vsetko ale vobec to tak nie je ..
Mojmu dobremu znamemu zistili rakovinu a nikto nevie ako dlho tu este bude .je to vazne... Nechapem preco on ...
Niekedy sa citim tak nenromalne opustena... Citim sa ako vazen "myslienok a minulosti " ... Na vonok vysmiata ale vo vnutri stale neico chyba... Minulost , to co bolo ...Tak velmi chybaju stare casy.. Ani neviem ci chcem ist na VS . Neviem ci toto je to co chcem v zivote robit.... Ja mam pocit ze nic NEVIEM . Citim sa ako vygumovana, neviem sa zatat , neviem bojovat o to o com snivam roky.. (myslim tu Vs) .. Niekedy sa citim ako telo bez duse. Neviem co mi je .. . Robim vsetko len aby boli druhí stastní ... rodicia, aby som ich nesklamala, hoci niekedy sa citim ako vazen ..A to neprehanam .Neviem vnimat realitu ..
Niekedy ma tak strasne ale strasne nebavi zivot... ze sa pristihnem pri tom , ze myslim na to ake by bolo pekne keby TERAZ prisiel KONIEC:.. Ale viem ze su tu rodicia, brat , kamarati .... Ale niekedy sa citim aj tak opustena a smutna ... Tak sialene ....
Iba tak ....
a este nieco "Robim vsetko len aby boli druhí stastní ... rodicia, aby som ich nesklamala, hoci niekedy sa citim ako vazen ..A to neprehanam".. nerob.. nie ak si presvedcena ze tym ides proti sebe, proti tomu po com naozaj tuzis ty sama.. tvojich rodicov preboli to ked ich sklames skor nez teba ked budes robit proti svojej voli nieco len preto aby si ich nesklamala.. ak potom uvidia ze tvoje rozhodnutie, aj ked bolo proti tomu co chceli oni, ta urobilo stastnou, budu stastni tiez..
toto-som-ja a spol.> pripajam sa k dievcatam z poslednych prispevkov.. o par rokov sa obzriete a poviete si ze by ste chceli mat tie problemy ktore ste mali v 19-ich :) ja mam sice tiez len 24 ale pozeram sa na svet inak ako kedysi.. jasne ze obcas pride depka, ale treba byt trosku optimista.. v sobotu som myslela ze by bolo najlepsie vsetko skoncit a dnes je zivot nadherny.. :) a neurobila som to preto lebo som vedela ze niekedy zas bude nadherny :) ked je nieco zle, nemozete verit ze to tak zostane do konca zivota a ked aj zostane ze vas uz nikdy nestihne nic co ten zly pocit vykompenzuje.. toto-som-ja> ak na VS pojdes, mozno ta to nebude bavit a budes lutovat.. ak nepojdes, mozno budes casom lutovat ze si nesla.. takze bud su obe moznosti zle a ty sa mozes rovno obesit, alebo sa na to pozerat z druhej strany a obe moznosti brat ako prilezitost na nove zazitky a skusenosti.. nech uz to dopadne akokolvek. Si nestastna z toho ze sa nevies opat zamilovat.. Nebola by si nestastnejsia keby si bola zamilovana do niekoho kto o teba nestoji..? vlastne tak je to aj teraz, ze? len by islo o ineho muza.. Neboj sa, ked stretnes niekoho kto bude za to stat, v momente zabudnes na byvaleho :) Na vsetko sa da pozerat z roznych uhlov a je len na nas ci budeme cely zivot trpiet a nadavat na to ako je nam zle alebo sa na to pozerat s nadhladom a snazit si to trapenie nejakym sposobom uzit
Anitka to pekne napísala - život máte pred sebou,ste mladučké,čo viac môžete chcieť.Môžte si vyberať, či už partnerov,či zamestnanie.Svet vám leží pri nohách , len otvorte lepšie oči.Všetko sa vám ponúka,ste zdravé ,život pred sebou, mali by ste byť plné optimizmu,a nerozmýšlať ako staré babky.Každý má občas depky.Držím palce
Dievčatá, jajka to vystihla úplne presne. Ste mladé, život máte ešte len pred sebou. Veď skončením SŚ pre vás skončila jedna etapa života a kde jedno končí, iné začína. Pozerajte na svet s optimizmom. Nešťastne zaľúbených už nosila zemeguľa nespočetne, ale na to sa nezomiera. Verte, že práve VŠ je pre vás nová šanca začať nový, ale úplne nový život. Možno práve tam na vás čakajú nové priateľstvá a lásky a tam nájdete ten zmysel života, ktorý teraz postrádate. Ide leto,slniečko,oddych, voľno.... Veď len teraz začínate žiť.
kks ja mat 19 tak skacem od radosti uz len preto ze mam 19
hraskluca tak vidim ze sme na tom naozaj podobne..... no ani ja by som si zivot zrejme nezobrala len niekedy uz ozaj NEVLAZDEM . a vtedy si tak pomyslim ,ake by bolo uzasne odist ... Aby sa nieco stalo a bol by proste konec..
tiez mam 19,tiez som sla na gympel len aby som bola doktorka...a teraz ma cakaju prijimacky a nevladzem...fakt nie,pred rokom som mala krasny vztah,dnes som v podstate sama a nestastna,proste rovnake body mame...citim sa sama ,opustena,nestastna..ale zase na koniec nemyslim...
poviem vam ze je vas na mraky
hraskulca a v com tak je to rovnake??
poviem len jedno...sme na tom uplne ale uplne rovnako...