Tampon mi tam nešiel

Príspevok v téme: Tampon mi tam nešiel
malalarva

taze dneska som si kúpila ob mini a skúšlala som si ho tam dva-krát dať ale cítila som taky tlak... Zdá sa mi , že tam na tom mieste na tampone - na konci kde mam dať prst je to príliš male a ja to velmi nezachytím.. na dalsie tampony uz peniaze vyhadzovať nebudem . poradte ako si ho tam mám dať?

zuzana z FR

Skus su kupit lubrikacny gel, mne to tiez najprv neslo, ale gel pomohol. Mozes si pomoct aj zrkadlom, aby si presne videla miesto, do ktoreho mas tlacit.

xxxx17

ahoj, ja mam zas taky problem, ze sice som panna, tampon sa mi raz podarilo zaviest no ked som si ho vytiahla, a davala druhy, uz sa mi zaviest nedal. :-O neviem ci to moze byt??
Poradte, dakujem ..

Shalala

No ak si panna,tak to problem moze byt.Ja som to kedysi tiez nevedela dostat dnu a tak som bola na vlozkach.Teraz nedavno som to skusila znova (uz nie ako panna) a islo to bez problemov:o)Ale nebudem to s tamponmi prehanat.Myslim ze ich staci pouzit obcas,ked ides napr.niekam von...

Karina

podla mna si len nebola uvolnena, ja si tiez niekedy tampon nezavediem a pritom ich pouzivam uz par rokov... svaly sa stiahnu a mozes tlacit kolko chces, nedostanes h otam bez bolesti - skus Tampax s aplikatorom, na tie nedam dopustit, zacinala som s nimi :) aplikator sa dostane do posvy lahko, potom uz len vytlacis tampon a je to... ci si nervozna alebo nie :)

siamej

skus s pozriet navod, neviem, ja som to podla neho svojho casu pochopila...
musis si prst strcit tak trochu "do tamponu" a tlacit ho vpred, potom nebude sirsie ako samotny tampon...
a podla mna si mala zacat s jessa, ak si panna, su ovela mensie.