Bolest hlavy pri erekcii.

rasto100

ahojte mám ten istý problém ide vraj o nejaké zúženie ciev v hlave často sa vyskytujuce u muzov, hlavne pri orgazme kedy prudi krv rýchlejšie. vraj su na to dobré nejaké lieky na rozšírenie ciev

jasomto

som síce baba ale tento problém som mávala...pri sexe zrazu ukrutné bolesti hlavy..mala som pocit ze mi az popraská koža na tvári...nikomu neprajem. bola som aj na CT ale nič nezistili

AdamKrt

anie:

to je problem s tlakom, ked su upchate cievky v mozgu. Pri vzruseni sa to prekrvuje, je tam vacsi prietok a ked je to upchate, tlaci to, ako to nemoze dobre postupovat dalej. Treba to precistit. Na odburovanie cholesterolu a cistenie cievok pomaha napr. Lecitin.

Podobne, velmi dobre cistiace ucinky ma hloh - hlavne tinktura, ale da sa aj caj. Hloh naviac reguluje aj tlak.

anie

ahoj, presne viem o čom hovoríš, môj priateľ má taký istý problém. Vyskytuje sa u neho 1 až 2 krát do polroka. Po sexe začne cítiť hroznú bolesť hlavy, ktorá trvá asi 1 až 2 hodiny. Bolesť je taká silná že nedokáže nič robiť, úplne ho to zloží na kolená. Má pocit že mu roztrhne hlavu........... Tiež nevieme ako by sme mali tento problém riešiť