je to spravodlivé

Príspevok v téme: je to spravodlivé
babylove

prečo to v živote beží tak, že niekto má všetko o čom si vy snívate, a vy nemáte nič. prečo to je tak? prečo sa život zo dna na den zmení a vy si neviete rady ako dalej. závisť je hrozná vlastnosť, ale ked sa pozriem okolo seba akí sú druhí šťastní, a ja sa stále utápam v bolesti, tak mi srdce puká.

lost

+ este jednu vec som si vsimol, vacsina ludi takmer vzdy utoci na slabsich (myslim tym docastne slabsich, alebo ludi co maju mensi predpoklad na agresivnejsi protiutok, tym nemyslim nic ze je niekto slabi, alebo tak... skor by sa to dalo nazvat na mierumilovnejsich)..

pochybujem ze by ta babka susedka zautocila na niekoho kto tak zije a vozi sa v nejakom BMW SUV, uz len preto ze by mala strach, stavim 2 centy ze mu to do oci nepovie... (ak ano tak ma hold velke gule ta babka :D )

a samozrejme, aj ta babka si mohla "uzit" zivot v tom negativnom slova zmysle, isto prekonala vela nespravodlivosti a tak dalej, ale to jej (a nikomu inemu) nedava pravo napadat niekoho ineho.. aj ked to robili jej, napadali ju atd atd,,, dalej by to nemala posuvat, .... posuvat by sa mali pozitivne veci a nie negativne (skoda ze si to velmi neuvedomuje)...

maly dodatok :D

irmi

Babylove,budeš mať dieťatko,toje krásna správa.:) a veľké plus v tvojom živote. Je to smutné, že si naň sama (určite nie naveky,neboj).
Neber to tak čierne. Stala sa ti zlá vec s otcom dieťatka, ale zlé veci sa stávajú. Každému.

will51

aj ja si vela krat hovorim ze preco prave ja...preco aj ja neozem byt zdrava ako su iny ludia...preco ja som si nemohla uzit detstvo jak ostatny bez jedinej operacie..ale ked sa na to tak pozeram tak su ludia ktory maju aj horsie choroby aku mam ja a mozem byt rada ze som dopadla takto..aj ked som z toho nestastna..ale bohuzial taky je zivot..ale mozme len verit ze raz bude aj lepsie..ja v to dufam..

lost

Jedna vec je vyzerat stastne a druha je BYT stastny...

adamKrt to napisal pekne:
"Clovek vacsinou chce, to co nema."

Napriklad:
Pred 3 mesiacmi som si hovoril, chcem slnko! Dnes ho mam, a uz chcem zimu :)
jednoduchy priklad...

chrobacik555:
"kazdy sme si strojcom vlastneho stastia."
-nie vzdy, ale ak mas to stastie byt nim tak drz sa ho za kazdu cenu... ale je to relatativne relativna pravda..

"zijem od vyplaty k vyplate ako 50% slovenska..no som stastna.."
TOTO je velmi krasne povedane... a 100% pravda :)

+ ludia co ohovaraju su proste idioti, od tych sa stranit, ignorovat ich a basta, ich to prejde, respektive ignoraciou ziskas "imunitu"..

+ ludia co hadzu kamenom ako prvy... su rovnaky ako ohovaraci..

nechce sa mi na to pisat priliz vela, ale v skratke plati: "ludia su retardovany" :o)
:D
- ja viem, nie 100% z nich, ale 100% z nich svoju inteligenciu skor ci neskor odhali... sam a dobrovolne... netreba si to brat k srdcu, 100 ludi 100 chuti atd atd.. je mozon "dobre" si vypocut ludi, ale nepripustit si ich PRILIZ blizko k telu, jednoducho.. nepustit ich za svoje hranice... z ich kritiky sa da vela aj naucit...

HLAVNE sa nenechat vyprovokovat, nenechat sa znechutit, do zivota a celkovo, a nenechaj im ti ublizit minulostou - co bolo bolo, zmeint sa to neda, je v podstate jedno co bolo :)
nikto nie je bezchybny.. to by nebol clovek.

+ chyba ci nie, je RELATIVNE, pre NICH je to mozno "ZLE" (tvoj zivotny styl), ale pre TEBA to moze byt DOBRE. Nie je mozne aby bolo pre 100% ludi dobre prave to iste, a nie je mozne aby 100% nasich rozhodnuti bola 100% spravna, KAZDY spravil chybu, pretoze v danej chvili nemozeme vediet, CO BY bola najvohnejsia volba... je dost mozne ze nasa minulost ma velky vplyv na nasu buducnost, respektive na nase rozhodovanie o buducnosti.. (toto by bolo ale na 1-2 A4 stranky, tak radsej skoncim ihned :D )

ale drzim palce, and MAY THE FORCE BE WITH YOU ;o)

Gerbil

Život je škola a našou úlohou je učiť sa - ako žiť, ako vychádzať s druhými a hlavne, ako MILOVAŤ. A smutným faktom je, že človek sa veci naučí nie cez milosť, no cez bolesť a utrpenie. Každého údel je odlišný, no nik nemá v skutočnosti viac než ten druhý. Jediná pravá hodnota je láska k celému tvorstvu. Nezáviď, ale raduj sa z radosti druhých a skrz ňu nájdeš radosť aj ty sama.

[zruseny12]

BABYLOVE
...no,takto to byva...kazdy sa stara do kazdeho,ale na seba nikto nepozrie...
tiez mam/HODNE SKUSENOSTI/ jednu skusenost napisem s nasou susedou,este ked som bola vydata...mala som susedu,ktora byvala pod nami a ta ma raz zastavila a pytala sa ma...ZE KDE VLASTNE MI ZIJEME S MANZELOM,ZE NAS VOBEC NEPOCUT,ZE JE U NAS TICHO...ATD./bola to velmi dobra suseda/
...no a nepresiel ani tyzden...a suseda,ktora byvala naproti/len tak pre orientaciu-bola to riaditelka skolky a kamoska mojej ex svokry/
...ZE VRAJ POVEDALA MOJEJ SVOKRE A SVOKRA TO POVEDALA MANZELOVI-ZE VRAJ SA STALE HADAME,KRICIM PO NOM ATD.
:0))))
NO TAK SME SA NA TOM VELMI DOBRE POBAVILI...ZE ASPON VIDNO AKO SA ROBIA PLETKY...
LEBO SUSEDA POD NAMI,CO CELE DNI BOLA DOMA, BOLA NA DOCHODKU A STUPACKOU MOHLA VIAC TOHO POCUT,NEPOCULA NIC A ESTE SA CUDOVALA,ZE U NAS JE STALE TICHO...
A SUSEDA NAPROTI BOLA MALO CO DOMA,LEBO KED NEBOLA V PRACI TAK CEZ VIKEND CHODILI NA CHALUPU,TAKZE TRAVILI MALO CASU DOMA A AJ CEZ STENY NEBOLO NIC POCUT,LEBO TO BOLI BYTY S HRUBOU STENOU...A POCULA VSETKO :0)))))
MI SME SA AKURAT NA TOM POBAVILI...S MANZELOM...
...ale jasne ze to cloveka zamri,ako napr.teba...ked niekto rozprava taketo veci...mozno ti suseda zavidela a chcela ta tym ranit...lebo ako moze niekto povedat nieco take,ked do vztahu dvoch ludi nevidi...
NIEKTORY LUDIA SU AKO ***FERDO MRAVEC***VSADE BOLI,VSETKO VEDIA,VSETKO VIDELI-VSAK ANO***
ZELAM TI VELA STASTIA A HLAVNE PEVNE ZDRAVIE TEBE A TVOJMU DIETATKU...

babylove

luci a aj vám ostatným dakujem za rady, pokúsim sa obrniť, aj ked viem že to nebude lahké, ale treba si zvyknúť

luciferka

mozno prave v tom je chyba, ze si jej nic nepovedala, mohla si aspon tolko, ze prepacte, ale vas do toho nic nie je, tak sa nabuduce prosim zdrzte poznamok tohoto typu....nech ti aspon daju pokoj, a nevsimaj si to.....v nudzi poznas priatela plati podla mna na 100% a taketo veci si netreba vsimat.....je to len na tebe ako sa k tomu postavis, ale este casto sa s tym budes stretavat tak isto ako my vsetci, tak sa skus obrnit

babylove

ono je to asi preto tak ťažké, že doteraz som sa s takou strašnou falošnosťou a ponižovaním nestretla, tak to neako nedokážem pochopiť, ja som sa nikdy nestarala do toho ako druhí žijú, a ani som ich nesúdila, že prečo to alebo ono
dneska ma tak zaskočila susedka, že si zato že som zostala sama s babym si aj tak môžem sama, nevidí vôbec do toho čo som zažila a toto mi povie, ja som z úcty k tomu že už má svoj vek nepovedala nič ale dotklo sa ma to

luciferka

babylove tak to mas dost tazku situaciu, ale snaz sa v tom najst pozitiva a nepripustaj si ohovaranie druhych ludi, ty vies preco je to takto, a druhe nazory si nevsimaj nech su akekolvek.....a neobvinuj sa....drzim ti prsty, aby ste to zvladli....

Najčítanejšie články