som nedostatocne tolerantna voci partnerovi?

Príspevok v téme: som nedostatocne tolerantna voci partnerovi?
2kvietok7

mam uzasny vztah,milujuceho priatela s ktorym by sme si casom chceli zalozit rodinu.velmi mi na nom zalezi,len sa obcas citim byt v jeho zivote akosi navyse.priatel ma velmi specificke hobby,ktore sa da robit len pocas pekneho pocasia.prave vtedy,ked by som s nim bola rada aj ja.isla sa prejst,venovala sa spolocnym cinnostiam,no je to zlozite tak,aby som neobmedzovala jeho a pritom stale necakala,kedy sa mi on ozve..je mi z toho velmi smutno,ked vidim ine pariky ako sa vonku korculuju a ja cakam.uz som mu to povedala,on mi na isty cas zalepil oci tym,ze pojdeme.zobral ma na druhy den von a zas sa to opakovalo..poradte mi,co mam robit,ak ste mali niekedy v minulosti podobny problem..dakujem :)

2kvietok7

knizku MILUJ SVOJ ZIVOT som uz raz citala,tesne po tom ako mi zomrel otec.bola som vtedy na dne a dostala som sa z toho aj vdaka nej :) asi by som si ju mala trosku pripomenut :)

WSJGJFGFHGF

a este nieco Kvietok,chcem ti povedat ako si pisala ze mas uzasny vztah,vsetko je skoro dokonale,cloveku ked je dobre vo vztahu tak si zacne hladat nejake nove cesticky len preto aby mal co riesit,vsak si povies ved nikto nieje dokonaly tak aj ja musim najst nejaku chybu na nasom vztahu.Preco si clovek nepovie,vsetko je v poriadku,nic neriesim,vsetko je ako ma byt,ale pride cas ked sme trosku sebecky a chceme este viac.,a vtedy si neuvedomujeme ze si tie problemi vytvarame sami.Tym ta nechcem obvinovat ze si sobec ale chcem ti povedat ze si JEDINECNA,nikto a nic na svete za teba nepremysla,len ty sama si vytvaras negativne myslienky,samozrejme plati to pre vsetkych aj pre mna.Ale ja mam tu vyhodu ze som to pochopila,mam navod ako sa mam spravat v zivote aby som bola stastna.Inac ta kniha je od LOUISE L.HAY ,nepytala si sa ma ako sa vola autorka.

2kvietok7

WSJGJFGFHGF ano,som odhodlana..nikdy mi na nikom tak nezalezalo :) a aj on mi uz vela krat dal najavo,ze chce somnou stravit zivot..
dakujem za radu,skusim si tu knizku precitat :)
..a budem sa trpezlivo snazit na neho netlacit,komunikovat a uvidim ako to dopadne..dufam,ze pochopi ake je pre mna dolezite byt spolu vonku..a venovat sa spolocne cinnostiam,ktore sme doteraz robili kazdy zvlast.. :)

WSJGJFGFHGF

a Kvietok,precitaj si nieco na fore co som pisala NEMAM depresiu a predsa chcem zomriet,mozno ti ta kniha tiez pomoze

WSJGJFGFHGF

je jedna pekna veta ZIVOT je velmi jednoduchy,to co davame ,dostavame spat. Skus sa podla nej riadit a uvidis tie zmeny.papa

WSJGJFGFHGF

ahoj kvitok.precitala som si to tu iba tam letmo,ale prislo mi to velmi sebecke s priatelovej strany,on moze vsetko a ty skoro nic,neviem co by ti pomohlo ak ho milujes a dokazes si predstavit mat s nim aj deti tak ti neostava nic ine ako tolerovat jeho konicek.Proste to ignoruj,netlac na neho a uvidis ze sa zacne menit aj on.

2kvietok7

dnes rano mi povedal,ze ide pozriet kamarata..pytal sa,ci sa idem ucit a povedala som mu,ze ano,ale ze o stvrtej si urobim volno a pojdem vonku alebo na nanuk..hned ako som to povedala mi navrhol,ze mi nanuk donesie a pride..som zvedava,ci sa niekde nezabudne :) ak by aj hej..tak ja svoj zamer nezmenim,pojdem na nanuk..hoc aj sama :) pokial mi samozrejme nezavola,ze bude meskat :)

2kvietok7

barbinka chodievam s nim,ked foti vacsie tvory,ale v poslednej dobe,ked mu navrhnem,ze s nim pojdem,tak je taky uzavrety,ako by ma tam ani nechcel. povie mi len,ze ide ku babke na zahradu fotit a ze jej ide aj travu pokosit a ja sa uz do toho radsej nestaram,par krat som mu to navrhla,ze mozem ist s nim aj ku babke..ale ked nechce,tak ho do toho nutit nemozem.
IIek mas v tom pravdu.ak by som mu buduci vikend navrhla vylet,tak by sme cestovali ako vzdy v trojici..ja,on a fotacik :)vie,ze ma nieco trapi,ale ked sa mu snazim vysvetlit,ze je to prave fotenie zaujme voci tomu dost svojsky postoj-zvrtne to na srandu a ja uz nemam to srdce do toho viac rypat. no hneva ma aj to,ze zacina mi kvoli tomu aj klamat.dnes mi najskor povedal,ze dnes pokosil u babky,lebo uz mala vysoku travu a o dakych par hodin na to mi povedal,ze zajtra bude musiet ist k babke kosit travu,lebo dnes uz nestihol.ma to trosku ranilo(radsej nech mi povie pravdu),ale nic som mu na to nepovedala.ked sme teraz lezali v posteli povedal mi vsak nieco,cim si ma uz na zaciatku ziskal,ze som uzasna a ze nikdy nikoho tak nemiloval ako mna.a tieto slova ma vzdy zlomia,ked ma privinie a ja citim,ze aj po tom celom dni,co sme spolu neboli..som s nim stastna..vzdy vecer,ked ma stisne,chyti za ruku a pobozka viem,ze som aj ja jeho laskou..
ano jajka aj ty mas pravdu urcite este nebol nikdy obmedzovany,mal to co potreboval.ale na druhej strane,ked som mu povedala,preco nejde von s kamaratmi,tak mi odpovedal,ze chce byt somnou.obcas je ako z ladu,no inokedy sa zmeni na rozpravkoveho princa,ktory mi znasa modre z neba a zahrna ma neznostami.
chcem vam uz teraz velmi vsetkym podakovat,mozno som trosku hlupucka,ze som sa pustila do tohto vztahu,ale tento chlapcek ma nieco do seba,nieco co ma na inych chlapoch nikdy nepritahovalo.mozno si budem musiet este v jeho ociach vybojovat prve miesto,no o prvom mieste v jeho srdci som presvedcena,viem,ze patri mne. a to ma naplna tou neskutocnou silou bojovat.deti este neplanujeme,tak snad stihnem svojou trpezlivostou,sarmom a vsetkymi zenskymi zbranami ziskat nasim potomkom ocinka :)

jajka001_

hm ma 30 a ty si jeho prva priatelka. to hovori samo o sebe vselico. ty mas 20, mas ine predstavy o vztahu - a správne. on vztah este nemal, nie je zvyknuty byt niekym a niecim obmedzovany - necakaj ze sa to len tak zmeni. je uz dost stary (myslim na upravu osobnosti). ak to s nim myslis vazne, prajem ti vela trpezlivosti a zhovievavosti. ale myslim ze ty potrebujes niekoho ineho.

barbinka

môj priateľ tiež fotí, je to jeho hobby. ja v tom ale žiaden problém nevidím. Však môžem ísť s ním, aj sa prejdeme, alebo ideme na bicykel. tam kde chce fotiť zastavíme a on si fotí. takže nerozumiem prečo aj ty nechodíš s ním.