čo by ste robili na mojom mieste?

Príspevok v téme: čo by ste robili na mojom mieste?
Faktneviem

čo by ste robili na mojom mieste,keby ste milovali svoje dievca nadovsetko,a keby aj ono milovalo vas a nechcelo vas stratit.Ale ona si chce letne prazdniny,uzivat,kurvit sa,proste uzivat si to ako sa to v tejto dobe zvykne so vsetkym co ktomu patri, ALE chce byt aj so mnou. Ja jej verim,ze to co chce robit,je cisto v rovine fyzickej a alkoholicky podmienenej,ale aj tak ma to rani,lebo ja by som nikdy toto nerobil.Ja chcem na leto pauzu,aby som nevedel co robi aby si uzivala,zalezi mi na jej stasti a ak je toto pre nu stastie,tak ja si to zelam tiez a nechcem jej to zakazovat,ale proste nedokazem byt popritom prinej. Chcem jej dat pauzu,ale ona pauzu nechce,chce byt so mnou ale nechce byt proste,ze ide na dovolenku ,festak a musi sa strazit aby sa nieco nestalo. Ale bojim sa,ze ked jej dam pauzu,tak potom ked ta pauza,v septembri skonci,tak citovo ochladnem,bude ja alebo ona,teda ze sa to este viac poje...e . Co mam robit? ja viem,ze uz len to,ze som s nou vam asi nedava zmysel a som za KKta ale,ja ju lubim a preto chcem pre nu to naj.

lost

Ozaj, a ten ich vztah dospel az tak, ze raz som si s tym chalanom pisal cez internet a na otazku co nove odpovedal nieco ze "oh, nic moc, len moja zena **** s jej frajerom v nasej spalni"...

cize 100 ludi, 100 chuti :)

lost

Toto asi doslo z USA ?

Poznam tam jeden par co zije presne takto, "otvorene", obaja s tym suhlasili, baba ma dalsieho (alebo mozno viac, neviem), ale chalanovi to "vadi" - zerie ho to, ale on take nerobi, ani proti tomu neprotestuje, prave lebo ju mulije, zevraj aj ona jeho.. Su aj manzelia, spolu asi cca 5 rokov...

Je to asi taka "nova doba"..

Tazko povedat co mas robit, avsak.. mas asi dve moznosti:
-vadi ti to, cize:
1. budes trpiet pokial ti to neprestane vadit a potom:
A) mozes to robit s nou/pri nej
B) len si mavnes rukou ze "no co uz"
2. skoncis so vztahom okamzite, lebo nepredpokladas ze by ti to "prestalo vadit"..

Zalezi len na tebe, ako velmi sa k nej prisposobis, otazke znie:
Je prisposobenie sa k partnerke az na urovni sebatyrania rozumne?

Faktneviem

Ano trapi ju,a ano lubi ma,iste veci som si 100% isty,a otom som nechcel diskutovac ci ma lubi ci nie. Ona mi proste povedala,ze nechce o mna prist,pretoze ma lubi ale ze si chce uzivat zivot kym sa to da,kym je mlada , proste aj ked ma to boli ale ja to chapem,ved to teraz robi skoro kazda druha holka.

whee_ee

ty pre ňu chceš, aby bola šťastná.. ľúbiš ju. ale chce ona to isté pre teba? trápi ju ako ti môže ublížiť a čo prežívaš? ...

whee_ee

je nezrelá na vzťah a úprimne - v skutočnosti ťa podľa mňa neľúbi, aj keď si to možno ona sama myslí, ale to by toto nedokázala - mám na mysli napr. sexovať s iným, užívať si bez teba.. Bol by si pre ňu jediný.. myslím, že si ťa nezaslúži.. :(

siamej

no, ludia sa niekedy zvyknu dohodnut na "otvorenom" vztahu, ale to sa musia zhodnut obaja. a vy sa nezhodnete v uplne najzakladnejsej veci- ze ako by vas vztah mal vyzerat. ak ty teraz aj "ustupis" a nechas ju trtkat krizom krazom, kym ty budes na nu cakat, nikam to nepovedie. osobne nedavam vasmu vztahu ziadnu buducnost a nechala by som to tak kym nie je zbytocne neskoro.
este nemate ani 20 ze?

smejko0055

Prečo sa na ňu nevykašleš a nájdeš si takú, ktorá ťa budem mať rada a bude si užívať s tebou a nie sama (alebo s nejakým fešákom). ČUDUJEM SA TI, že si stále s ňou.