čo by ste robili na mojom mieste,keby ste milovali svoje dievca nadovsetko,a keby aj ono milovalo vas a nechcelo vas stratit.Ale ona si chce letne prazdniny,uzivat,kurvit sa,proste uzivat si to ako sa to v tejto dobe zvykne so vsetkym co ktomu patri, ALE chce byt aj so mnou. Ja jej verim,ze to co chce robit,je cisto v rovine fyzickej a alkoholicky podmienenej,ale aj tak ma to rani,lebo ja by som nikdy toto nerobil.Ja chcem na leto pauzu,aby som nevedel co robi aby si uzivala,zalezi mi na jej stasti a ak je toto pre nu stastie,tak ja si to zelam tiez a nechcem jej to zakazovat,ale proste nedokazem byt popritom prinej. Chcem jej dat pauzu,ale ona pauzu nechce,chce byt so mnou ale nechce byt proste,ze ide na dovolenku ,festak a musi sa strazit aby sa nieco nestalo. Ale bojim sa,ze ked jej dam pauzu,tak potom ked ta pauza,v septembri skonci,tak citovo ochladnem,bude ja alebo ona,teda ze sa to este viac poje...e . Co mam robit? ja viem,ze uz len to,ze som s nou vam asi nedava zmysel a som za KKta ale,ja ju lubim a preto chcem pre nu to naj.
čo by ste robili na mojom mieste?
Faktneviem: prečítala som si tvoj problém, ostatné príspevky som nečítala ale myslím, že nebudem jediná, ktorá ti povie, aby si sa na ňu vykašlal...človek, ktorý lúbi by sa takto nikdy nezachoval, ako môže chcieť niečo také aby si ty toleroval jej neveru...to je na hlavu padnuté. Pre svoje vlastné dobro, aj keď to bude ťažké, kedže ju lúbiš, vyser sa na ňu...
lenže nikto nemôže mať všetko a musí si určit priority čo je pre neho najdôležitejšie a podla toho sa aj riadiť a ked si pre nu ten naj ty tak by mohla brať ohlad aj na teba vzdať sa tých flirtíkov aj v rámci zachovania si dôvery aj kvôli tomu že každého normálneho kto niekoho lúbi a toto mu povie tak by ho to viac či menej ranilo
Lenze ja viem,ze ona ma lubi,nas vztah je vo vsetkych aspektoch v poriadku,len toto no ... :/ ja viem ze si seriem na hlavu,lenze ja ju lubim,neje s inym,nerozhoduje sa medzi mnou,chce sa proste zabavat, opit,a chce proste poflirtovat s chalanmi,bez toho aby sa bala,ze ma strati. A myslim,ze tym,ze je uprimna, znamena ,ze jej zalezi natom,a ze to aj lutuje.Keby mi to nehovorila, a tajila to,tak mne osobne by to vtedy viac vadilo. Lenze ja nechcem mat prazdiny proste,ktore budu tak,ze ona sa nebude bavit, a budem ju drzat na silu. ja som si 100% isty,ze ma nechce stratit,kvoli tomu aka je.
podla mna z jej strany to zase tak uprimne nie je nakolko si vravel že si chce užívať v tom zmysle že keby ma mat dačo s nejakým chalanom tak by nebola proti čo mi príde divé nakolko ked dakoho lubis tak chces byt len s nim a staci ti len on a nepotrebujes dake ulety este s niekym druhym a berieš aj ohlad na toho druhého že vieš že ho tým raníš a ked už ti to dovolí spraviť vlastné svedomie tak ta zastaví aspon toto
podla mna sa k sebe vobec nehodite ... asi by ste sa mali rozist nejako pokojne...
niesom sice odbornik..ale ta baba ta ma omotoneho okolo prsta a najhorsie je,ze o tom vie a vyuziva to..
odporucam ti najst inu partnerku.tato este na vztah pripravena nieje
faktneviem prepac, ze som v poslednych prispevkoch pouzil explicitne vyrazy vo vztahu k tvojej osobe. Islo mi o oto, aby ti niekto aspon trochu otvoril oci lebo take tie klasicke romanticke keci v tvojom pripade isto nezaberu.
Ale zasa je mozne, ze je potrebne dat skor tie dve-tri facky tebe, aby si sa konecne uvedomil a uvedomil si si, aky si idiot. Raz si este budes trieskat hlavu o mur ako si bol "mudry a tolerantny".
Dobrééééé...
Odporúčam ti aspoň 10x si prečítať to, čo si napísal, a verím, že na odpoveď prídeš aj sám
A este by som jej na rozlucku mozno dal aj zo dve-tri facky, nech vie ake to je byt v uplnych srackach....hahaha, ine si ajtak nezasluzi