Neviem ci ma niekto z vas skusenost s hysterickym muzom, ale moja sestra zial ano. trapi sa s nim uz par rokov. teraz som nasla na nete vyborny clanok na tuto temu, sice realie su ine, ale profil partnera akoby z oka vypadol mojmu svagrovi. kto ma zaujem nech si precita, je to udajne skutocny pribeh a velmi zaujimavo napisany: liek.beautywoman.sk
Hystericky manzel
JE MI LUTO TVOJEJ SESTRY,NO TAKYCH MUZOV JE VELMI VELA.DRZIM JEJ PALCE ABY SA TO NEJAKO VYRIESILO.
zdenka, precitala si to? ozvi sa.
zdenka, uz si to citala? nemozem sa ti dovolat.
ohovaranie by bolo, keby som povedala jeho alebo sestrino meno. a sestre to vadi velmi, len ma male deti a kvoli nim to vsetko trpi. nechapem, preco hned utocis a myslis si, ze je to ohovaranie. napisala som to kvoli tomu clanku, lebo je to tam zaujimavo napisane a kadekto sa z toho moze poucit. a dat si pozor, ak este nie je po svadbe. preco vidis za kazdym prejavom len nieco zle, iba zly umysel? ved to bolo - ten moj prispevok - tu uvedeny hlavne kvoli pouceniu.
Pokial to tvojej sestre nevadi a nepovazuje sama za potrebne to riesit, tak je zbytocne tu ohovarat jej manzela.
ano, clovek si vzdy mysli, ze hysterici robia okolo seba vietor, ale ako je aj v tom clanku napisane, su medzi nami aj taki uplakani, bolestinski, co stale chcu len aby ich ludia lutovali. a ti su mozno najhorsi, lebo doma su vzdy ini nez akych ich vidi ich okolie. aj my sme svagra najskor pokladali za velkeho dobraciska. az neskor ukazal, co sa v nom naozaj skryva.
hm, no vskutku na zamyslenie :)