ahojte,
po viac ako roku sa nam podarilo otehotniet, som podla lekara v 5tyzdni, test pozitivny,prizaky su (meska mi to 9den,pozitivny test, tocenie hlavy, bolesti v podbrusku, nechutenstvo, zavrat)ale doktor na sone videl len zvatsenu sliznicu. a ja neviem co si mam mysliet o tom. niekedy mam priznaky, niekdy som uplne ako iny bezny den. je to normalne. mozem byt vobec tehotna? raz sa tesim, potom placem. mam prist az o par dni, ale uz teraz som netrpezliva.vraj to moze byt aj mimomaternicove tehotenstvo, pripadne sa nemusi ani vyvijat. mate niektora podobnu skusenost?vdaka
zmiesane pocity v tehotenstve, priznaky
ahoj, ja som bola prvýkrát na sono koncom v polovici tretieho mesiaca, vôbec som nevedela že som tehotná, síce ospalá som bola, aj netrpezlivá ale pripisovala som to počasiu. Na sone mi povedali že nie som tehotná, pritom v krvi som mala jasne dané, že som tehotná :D takže ničoho sa neobávaj
dakujem Isabella.
dnes mi potvrdil p.doktor, ze babatinko je tam kde mam byt, uz len nech sa spravne vyvija a vsetko bude super :)
hlavne sa musis ukludnit, v 5tt toho este v maternici nie je vela vidno a zalezi podla mna aj od toho ake ma ten lekar kvalitne sono a v neposlednom rade babatko najst v maternici, ked este ani nie je poriadne uhniezdene je niekedy problem...
niektori lekari proste nemaju dost skusenosti...
ja som bola v nemocnici hned na zaciatku tehu, bo som krvacala a jeden mlady lekar nasiel sice babo, ale ked ma pri odchode kontroloval moj porodnik, tak sa len nestacil divit, co tam ten mlady popisal, ze sak on evidentne babo vobec v maternici nenasiel, ale si to s niecim zmylil...
no a srdiecko sa da potvrdit az v 6tt, tak vydrz a hlavne klud, aby bolo babatko spokojne ;-)