Slusne dievca

Príspevok v téme: Slusne dievca
Fast

Caute

mam 20 rokov a chodim s dievcatom co ma 16 rokov,je to neuveritelne ale fakt si rozumieme je to krasne!lenze tuna nastava problem,ehm ehm problem ako pre koho.ona je dost slusna,pred tym nemala ziadne skusenosti,len par bozkov.vsetko som ju naucil ja:-)a tie bozky to bolo casu kym sa odhodlala,tak k veci.po imtimnej stranke je to s nami na nule ona vobec nic ani dotyky!a pre mna je problem niekedy udrzat aj tu ruku na mieste:-)snazim sa no ked nechce nechce.moc ju lubim do teraz som nic imtimne od nej nechcel ani neziadal,ani ziadat nebudem samozrejme!lenze uz to na mna tak prichadza proste ma prithahuje a je zlozite sa vpratat do koze,ja jej nic hovorit nebudem len ju chcem dajako navnadit alebo nieco v tom zmysle,poradte ako co preco zaco naco ...dakujem vopred

BOE

bacha, aby to nebola taká podobná slušná, čo chodila s kamarátom. 16-ročná. podvádzala ho a jemu nedala. otehotnela s náckom a poroznášala po okolí, že otcom je môj kamarát, ktorý si, chudák, celú dobu chodenia s ňou ani raz nevrzol. v 16-ich mi ani nenapadlo chodiť s chalanom, lebo som vedela už vtedy, že po čase by aj tak k sexu došlo. a ja som sa naň ešte necítila. mala som v sebe toľko chochmesu, že som radšej lietala po vonku na šarágli a nenaťahovala som žiadneho chalana. ak je nezrelá, načo chodí s chalanom? musí vedieť, že chodenie nie je len o chodení.

miauu

pozri ja mam 16, tiez asi tak podobny pripad len ked som mala priatela tak o rok a pol/ dva viac mal ako ja :)
hlavne na nu netlac a ubezpec ju ze aj ked si starsi, ze ju milujes a nikdy na nu nebudes tlacit, ze to je na nej, ked ona bude pripravena :) to si myslim, ze ak jej povies, sa bude citit pri tebe istejsia, lenze budes muset cakat, ak ju mas naozaj rad tak.. :)

Anita11

Cítiš sa na dospelácke hrátky, ale keby sa vám podarilo stvoriť pri tom hraní potomka, boli by ste na to dosť dospelí??? Láska nie je len o sexe...
Našiel si si dieťa, je čistá, slušná, tak si ju váž a čakaj pokým dozreje na dospelú žienku.

Fast

Sak ja by som mohol mat dospelejsiu,lenze ja nechcem ja chcem ju som snou pol roka a nemozem len tak sa jej vzdat mna by to trapilo a isto by mi chybala.takze radsej pockam..

malina852

no preto chodi s nou lebo ju miluje, aj ja som chodila s 20rocnym chalanom ked som mala 16, a aj ja som sa najprv trosku bala tak robit nieco intinjesie, pertoze on ol moj prvy taky ozastny priatel, nevedela som presne ze co a ako a trvalo rok kym sa mi podarilo az tak uvolnit, ze sme to mohli robit, lebo pred tym ked sme si to skusali tak nevedel do mna vniknut, taka som bola nervozna... aj som sa za to hanbila :(..takze mozno ze aj ona sa boji, ze nebude nieco robit dobre, bud ku nej mily predosvsetkym, a podla mna mali by ste o tom hovorit, zacni ty, ty si skusenejsi, dospely