som single...no a?!

Príspevok v téme: som single...no a?!
hnusobqa

Tak...po 4 rokoch chodenia si nasiel inu a ja...ja som zostala sama, po tyzdnoch zufalstva, beznadeje, hnevu, randenia s fakt divnymi chlapíkmi (ale mozno som divna ja :P) a strasnej tuzby, aby sa vratil (inac ta mna stale neprechadza-sakra...) sa dostavam do stavu, ze mi moj sucasny stav celkom vyhovuje. Kto ma podobnu skusenost, je single a svoj zivot akurat rozbieha, alebo ho uz dlhsie tymto sposobom zije, tak podte sem a podelte sa so mnou (s nami) o svoje skusenosti. Som single strasne kratku dobu a tak potrebujem vediet, co ma caka ;)

uhlie

hnusoba,

ja sa nemam preco hnevat. Len som sa ti pokusil vysvetlit niektore slovicka s ktorymi sa tu chvalis, ze ich vies, ale nevies co znamenaju.

hnusobqa

uhlie: nehnevaj sa, ale pocitat "vztahy" pred 20-tkou mi pride trosku od veci...ty uz si ako 15 rocny/a bral/a vsetko vazne tak ako po 20?...ked niekto studuje a robi, tak nema vztahy? Ty si pocas studia s nikym nechodil/a? Svoj posledny vztah som zacala prave na VS a vacsina mojich znamych tiez (s vynimkou tych, co spoznali partnera v praci). A ak nechapes ten rozdiel, tak neviem...tak si teda asi nezazil/a vaznejsi vztah a ten zivot po jeho skonceni.
za8icka: nezadana je pre mna to iste ako single a konickov som mala vzdy az moc :)) a nikdy som ich neobmedzovala. S priatelmi je problem, vsetci ziju v pare a automaticky ocakavaju, ze aj ja sa coskoro sparujem. Ide skor o stratu blizkosti niekoho a postoj okolia.

za8icka

uhlie ma pravdu. Ty si kratko po rozchode, takze si skor nezadana:) Single su ludia co ziju sami a dlho nemali vztah. Ma to sice svoje nevyhody ale aj vyhody.
Ja zijem sama a uprimne povedane, momentalne mi to vyhovuje. Mozno to znie sebecky, ale neviem si teraz predstavit zeby som mala delit svoj cas este s niekym druhym.
Ak nevies co so sebou, tak mozes sa vratit k starym konickom alebo skusit nieco nove. Cestovanie, tanec, cudzie jazyky alebo cokolvek co ta zaujima a predtym si na to nemala cas. Alebo sa mozes ozvat svojim priatelom, ktorych si urcite zanedbavala pocas vztahu:)

uhlie

hnusoba,

neviem, ci si doteraz zila niekde na Marse, ale vacsina ludi je single minimalne do svojich 15-20 rokov a mnohi aj dlhsie a niekde studuju, alebo robia. Tak nechapem ci mas taku kratku pamat a nepamatas sa, ako si yila predtym, alebo sa len nudis. Tiez nechapem v com by sa mal odlisovat zivot singla od niekoho, kto yije s partnerom, okrem toho, ze sa single stara sam o seba. A okrem toho vyraz single sa pouziva skor pre cloveka, ktory zije dlhodobo sam. Ty si skor momentalne nezadana, ako single.

hnusobqa

uhlie: a ty musis byt fakt z nejakej osobitne skoly, ked nevies citat...kde pisem, ze ma nik nechce?
Rozchod je lahsi ako riesit ten problem realne,ludia su prilis pohodlni...
Ja nechcem nikoho k sebe, to sa este neda...navyse nikdy som nebol "bez vztahu" a preto je tato situacia pre mna ina.

dvaja

tak napríklad väčšina mojich znamych, stále vo vzťahu niečo rieši, najhoršie je na tom to, že v tejto dobe sa problémy vo vzťahu vedia riešiť iba rozchodom, a to ma aj dostatočne odrádza, veď sa pozrite okolo seba...

hnusobqa

skvele...same pozitivne reakcie ;) ked ono clovek si uz na nieco zvykol a teraz "utrum"...a nemali ste problem s tym, ze vacsina vasich znamych je stastne zadanych - teda ja im to prajem, ale ked clovek nema ani s kym ist von...sakra :P Inac hladat cestu naspat k sebe je celkom tazka zalezitost...

dvaja

aj tento tvoj súčasný status má niečo doseba, ja som tiež určitú dobu single a som spokojný, jasné že sa nebránim novému vzťahu, avšak netreba nič znásilňovať, teraz budeš mať aspoň dostatok času na seba samú, ako aj ja, užívaj si život, vyber sa na dovolenku,ja som si napr. po mojom poslednom nevydarenom vzťahu kúpil psa a ten mi veľmi pomohol...