Ako zistim, ze Escapelle zabrala?

Príspevok v téme: Ako zistim, ze Escapelle zabrala?
sweetyi

S priatelom nam praskol kondom, ale vsimli sme si to este skor, ako sa stihol spravit. Pre istotu som si zobrala tabletu PO, ale este stale sa nedostavila menstruacia ani spinenie a od podania tablety uplynulo uz 5dni.
Znamena to, ze ak sa mi nedostavi menstruacia co najskor, ze som tehotna? Alebo ked sa nespravil, tak v podstate nema na co tabletka posobit?

Prosim o radu

Dakujem

lupito

Prosím o radu, kamoška požila eacapelle, myslela si, že mala pohlavná styk, nakoniec však zistila, že k pohlavnému styku nedošlo, bola totiž opitá. Môže jej escapelle uškodiť? môže jej z toho meškať menštruácia?

tpch

Nie je mozne, aby sa cysta ci uzlik vytvorili vplyvom jednorazoveho uzitia Escapelle. Takze v tomto ohlade mozes byt uplne pokojna.

Shahdd

ja som vzala tu tabletku asi 50 hodin po styku, menstruaciu som dostala o tyzden skor ako som mala a dalsiu tak, ako bolo stale zvykom. Az na detail, ze gynekologicka mi dala mensie "kazanie" o skodlivosti tej tabletky, ze i tak zabera iba do 12 hodin, no a po vysetreni mi nasla cystu na vajecniku a sono ukazalo uzlik na prsniku. Takze hormony zrejme narobili svoje, i ked neviem, ci ten uzlik ma na svedomi escapelle, cystu pravdepodobne ano. Teraz som u doktorky kazde dva tyzdne a tlacim do seba lieky, aby cysta odpadla sama. Snad sa tak aj stane.

lara123pomoc

A este jedna dolezita informacia. Escapelle je velmi nebezpecna tabletka a nemala by sa uzit castejsie nez raz za polrok. A myslim si ze ak sa ani neurobil chalan tak to uz bolo uplne zbytocne vziat to.
Kramy cakaj naozaj velmi velmi posunute ak sa ti vobec ustalia o dalsi mesiac..

lara123pomoc

Ak ste nevedeli o tom co escapell emoze urobit s vasim telom tak mi je vas luto. Ja som tiez bola blba a pojedla som escapelle 2x dokoncca v priebehu ani nie 3 mesiacov a dopadla som tak, ze sice moznost ze by som bola tehotna tam bola ale nestalo mi za to to zobrat. Kebyze mozem v zivote uz viac taku chybu neuroim. Dojebalo mi to uplne cykly, vyrazky na chrbte, a najnovsie uz je asi pol roka potom co som vzala druhu, mi doktorka zistila taku zlu hladinu hormonov ze by som mala aj problem mat dieta kebyze ho teraz chcem. NIkdy som nemala prooblemy tohoto charakteru predtym nez som to vzala.Uplne zdrava vzdy sm bola. Prvadepodobne dake cysty na vajecnikoch cico..Takze asi tak. Nebudte hlupe baby a neriskujte a hlavne neezerte to ako cukriky...

Angiee

macicka :escapelle iba zabranuje otehotneniu,cize ak sa oplodnene vajicko uhniezdilo v maternici a otehotnela si escapelle uz nezaberie..neboj,ziaden potrat s escapelle nie je mozny...

macicka9934

ahojte všetci pred 2 dňami som vzala tabletu Escapelle neviem či mi zaberie ale davam si za vinu že som urobila potrat prosím odpíšte niekto lebo sa zbláznim

mnvdk

mozem byt tehotna, ak nam praskol kondom den predtym ako som dostala MS a vsimli sme si to az po sexe? ja viem ze logicky by som nemala byt, ale mam nepravidelne cykly, dlhe asi 35dni, no nedavalo mi zmysel brat escapelle, kedze ta by mala vyvolat MS, nie? a ja som ju dostala hned rano po....