Ahojte!..takze mam 20 rokov a mám priatela ktorý ma rovnako ako ja,sme spolu 10 mesiacov,..neviem co mam robit som bezmocna,hovori ze ma lubi,ale stale sa zo mna vysmieva pre minulost(aj ked som ju mala uplne normalnu,jedneho partnera a asi 3 iba obycajne vztahy v ktorych o nic neslo,pusinky a tak nic viac)vzdy ma len ponižuje,je uplny egoista:(..neviem sa odputat od neho,viem ze som hlupa niekedy mi to aj pripomina..obcas je uplne normalny ale viac je takyto:(..vzdy ma len ponižuje:(..ja neviem co mam robit som uplne nadne:(stale mi len pripomina,ze bez neho niesom NIC,ze keby sme a rozisli nikde by som nechodila,nic by som nebola,ale to neni pravda:(..uz nemam ani ziadne kamaratky:(som uplne sama:((....poradte mi co mam robit???
Som bezmocnaa:(
vieem:(kazdy mi to radi,neraz som to skusila,ale neviem co sa stalo proste vzdy to dopadlo tak ze som s nim...minule som mu povedala ze akk sa nezmeni tak je koniec..a on mi povedal ze nikdy sa pre mna nezmeni:(((...strasne hraje na city a robí zo mna kurvu,ktora by kazdemu dala:(:(:(...je to moj druhy chlapec,predtym som mala jedneho s ktorym som chodila 3 roky..a zrazu je podla neho zo mna kurva:(((
To zavana uz nejakymi majetnickymi sklonmi a chorobnou ziarlivostou. To sa bude len zhorsovat. Utekaj od neho.
vazne si hlupa, ked si toto nechas. Tak bud v tom pokracuj, alebo konecne najdi svoju uctu a rob s tym nieco.
Rozid sa s nim. Nechapem ako mozes byt s niekym, kto si ta nevazi a ponizuje ta. Dokaz mu, ze vies byt bez neho a budes sa mat lepsie ako s nim.
ked chcem ist niekde s rodicmi,sa mu to obcas nepaci,ze budem pozerat po inych,ale nikdy to nebola pravda...odkedy som s nim som uplne vymazala styky s vonkajsim svetom...s nikym nic nemam..nic nerobim..a stale ma upodozrieva ze nieco robim zle,ze sa stretavam s muzmi...ale nikdy sa to nestalo:(