Ahojte!..takze mam 20 rokov a mám priatela ktorý ma rovnako ako ja,sme spolu 10 mesiacov,..neviem co mam robit som bezmocna,hovori ze ma lubi,ale stale sa zo mna vysmieva pre minulost(aj ked som ju mala uplne normalnu,jedneho partnera a asi 3 iba obycajne vztahy v ktorych o nic neslo,pusinky a tak nic viac)vzdy ma len ponižuje,je uplny egoista:(..neviem sa odputat od neho,viem ze som hlupa niekedy mi to aj pripomina..obcas je uplne normalny ale viac je takyto:(..vzdy ma len ponižuje:(..ja neviem co mam robit som uplne nadne:(stale mi len pripomina,ze bez neho niesom NIC,ze keby sme a rozisli nikde by som nechodila,nic by som nebola,ale to neni pravda:(..uz nemam ani ziadne kamaratky:(som uplne sama:((....poradte mi co mam robit???
Som bezmocnaa:(
Vieš, on občas musí byť zlatý, ako napr. včera, lebo keby nebol, kto by s ním chodil? No povedz, koho by ponižoval?
Práve toto je taktika manipulátorov..
dnes bol taky zlaty...obcas je uplne iny ako jeho druha strana povahy...uplne mily..niekedy ma take stavy..ze je takyto...co ja viem obcas neviem z neho vyjst...co uz:(..stale mi opakuje za miluje..neviem..musim sa s tym usporiadat...
To chce medzinozny kop... :)
No pre svoje dobro radšej uver,že sa nezmení..ak tak k horšiemu...sama píšeš ako ťa podozrieva,obmedzuje atď..tak kedy začneš konať..keď ťa začne mlátiť?Ty si myslíš,že ťa ľúbi?no asi ťažko...takto sa milujúci človek nespráva..keď ti už to nestačí k tomu aby si sa s ním rozišla tak už neviem..
Myslim ze by ste sa mali urcite rozist, toto nieje zdravy vztah... Necakaj ze sa on zmeni, po svete chodi kopa chalanov co si ta budu vazit a budes sa tak citit ziadana, vynimocna a hlavne stastna, co je asi ta najdolezitejsia vec vo vztahu, byt stastny po boku toho druheho..
Myslim, ze to nebude pubertou. To je taka povaha. Poznam jeden taky pripad. Zacinalo to ako u teba. Teraz su uz manzelia. On ju nepusta von. Nic jej nedovoli kupit pre seba, nejaku vonavku, sminky. Tiez jej povedal, naco jej to je. Ci sa chce ist ku...Este aj do potravin radsej chodi on, flaka sa po nociach. A ona chudera len doma sedi pri detoch. Tiez cakala, ze sa zmeni.
ale neviem uverit,ako moze byt taky rozdiel,ma taku milu super rodinu a on neviem:(mozno este je v puberte alebo co:(...chcem zacat chodit do solarka,urobit si gelove nechty ostrihat sa..ale on mi na to povedal ze komu sa chcem pacit...tak asi to musim zabaliť:(:(..ale on chodi do solarka,aj cvičí ja mam tak povediac "zakazané"byt pekna!:(((
No on sa nezmeni, aj sam ti to povedal. Fakt nemas na co cakat.
asi cakam nato,ze raz bude uplne normalnyy..ziadne vycitky,ziadne ponižovanie...asi mam ruzove okuliare:(...nehovorim ze ja som bezchybna aj ja mam mušky,ale nikdy by som ho nechcela izolovať od kamaratov...mna izoloval od vsetkych..ale on ma ich vela:(ja nemam nikoho,obcas sa mi vysmieva ze nemam nikoho,ale koho vinou?:(...stale si mysli,ze len po niekom pozeram,neveri mi..aj ked este nikdy som nebola taka verná ako teraz....a to je asi chyba...:(
Dievča zlaté a ty načo čakáš?Naozaj sa čudujem,že keď si s ním už rozišla,vrátila si sa k nemu.Nediv sa,že sa k tebe správa tak ako sa správa a ponižuje ťa,keď ty ako hlúpučká husička sa vždy k nemu vrátiš.On si je tebou istý a vidí,že k sebe nemáš absolútne žiadnu úctu,nevážiš si samu seba...tak prečo by mal on?Utekaj on neho,kým neni ešte horšie.