Prosím Vás neviete ako sa dá zrušiť letenka v tejto spoločnosti?
Zrušenie letenky v Ryanairi
Nič nedostaneš- letenku treba zahodiť a zabudnúť na to...
najlacnejšie letenky - search.jetradar.com Ja kupujem letenky len cez net. Ano, vytlac si to, co ti poslali emailom ako prilohu.
Dobry den, som na sardinii na zahr. praxi a agentura mi zakupila letenku na 16.9., ale ja potrebujem letiet skor z osobnych dovodov aby som bola 1.9. Uz na slovensku..neviete mi poradit da sa ro nejako vybavit? Bez stornonpoplatkov alebo bez toho aby som ju musela nechatnprepadnut a zakupit novu? Viem ze je to nizkonakladova spolocnost, ale to storno nema zmysel ved ta jedna letenka bz sa obsadila urcite..ak by ste vedeli o nejakom inom rieseni tak prosim dajte mi vediet...je mi luto, ze musim platit tolko a ani nepojdem tym letom
Ahoj, my sme mali tuto skusenost v lete. Letenka sa DA zrusit vtedy, ak si si ju dal poistit - v tom pripade musis do spolocnosti zaslat lekarsku spravu. je to strasne komplikovane atd ale da sa to, ak ti ide o vacsie peniaze, znamej slo o 250 eur cize sa s tym trosku pohrala. Musis mat zdravotne problemy, ktore ti nedovoluju letiet - musi ti to potvrdit lekar, musis to prelozit do anglickeho jazyka, musis si pozriet kde presne to mas poslat lebo vela ich " sidiel " ma cislo na internete neexistujuce a vzdy si nieco vymyslia.ale da sa to :)
Kúpil som letenku Atény Kodaň, pre svojho príbuzného cez internet. Bola to CK MALKO POLO, s.r.o. letenky.sk. Profórmu faktúru som zaplatil dňa 06.03.2015. Let sa mal uskutočniť dňa 11.03.2015. 07.03.2015 sa nastali nejaké osobn´problémy ktoré sťažili odlet v danom termine. 08.03.2015, čiže 72 hodín pred odletom som mailom požiadal o zrušenie letu a vrátenie peňazí, prípadné použiť čiastku na kúpu inej letenky. V pondelok 10.03.2015 som aj telefonoval a požiadal aj osobne zrušiť letenku. Oznámili mi, že moju žiadosť riešia a oznámia mi to mailom. Mail mi príšiel o pár dní a oznámili mi, že sumu za letenku nemôžu vrátiť. Nárokovať na vrátenie peňazí môžem iba cez poisťovňu UNION. Poslali mi aj tlačivá a postup. Všetko som riadne vyplnil a doporučené posla do poisťovne. Samozrejme, poisťovňa zamietla zaplatiť s odôvodnením, že príčiny naspadajú pod poistné údalosti. Akým spôsobom môžem výmahať svoje peňaze späť. po riadnom zrušení letenky.
Suhlasim, low costove spolocnosti v poslednej dobe vychadzaju drahsie ako klasicke aerolinky...ja si inak kupujem letenky na stranke www.vaselacneletenky.sk dajme tomu, ze zaplatim za letenku o 30 eur viac, ked idem cez Austrien Airlines ako cez Ryanair, ale aspon su korektni a nechcu ma osklbat pri jednom kile nadvahy batoziny a podobne...
Ja som tiež urobila to isté, radšej som nechala tú prvú letenku prepadnúť, stála 22 eur a objednala som druhú, ktorá stála 31 eur. Keby chcem tú prvú prebookovať, tak by som zaplatila 90 eur, takto ma to vyšlo dokopy 53 eur. No čo už, ale aj tak majú dobré ceny leteniek.
neznášam ryanair!! je to nafaka spoločnosť. chcela som si prerezervovať letenku, ktorá ma vyšla 68€..v pohode, prehodila som dátumy..na kedy mi to vyhovuje..a tie svine za to chceli ďalších 70€.. no môžem ich kašlať. lacnejšie ma to vyjde, ak si kúpim normálne letenku na ten termín, akoby som mala "len prerezervovať! :D takže prerezervovanie letenky v ryanairi je oj*b :))
pls, nemá niekto skúsenosť s prerezervovaním letenky v Ryanairi?
To sa nebude tak ľahko dať predať. Asi fakt bude najrozumnejšie ju nechať a kúpiť novú. Lebo fakt, keď to prerátam, tak zakúpením novej získam, prebookovaním by som stratila skoro 20 eur.