Pichanie pri nadychu

Dan_ia

Karol v tomto mas pravdu casto je za takymto problemom prave problem s chrbticou. A chrbticu teda ozaj nie je dobre podcenovat.

Karol90

Bolesť pri dýchaní je otázkou viacerých vecí. Napríklad chrbtice, môžeš si všimnúť, či okrem nádychu sa bolesť mení aj pri zmene polohy, zohnutí. Alebo či sa mení vzhľadom na hĺbku nádychu. Od srdca to pravdepodobne nebude. A treba si všímať, či sa nevyskytujú aj iné príznaky. Alebo aj to, či nebola príčina v nejakej ťažkej práci, dlhotrvajúcej námahe. Napríklad, aj trvalá ,ani nemusí byť vysoká záťaž, stačí ak je dlhodobo pôsobiaca na tú oblasť, či už chrbtice, ak bolesť vyžaruje aj do končatiny. ... je tma toho viac. Iné príklady sú aj na zdravoteka.webnoviny.sk. Prajem pekný večer.

du

Ja mám presne ten istý problém akurát ma to bolí pri každom nádychu aj cez deň aj v noci. Neviete niekto čo s tým?

fifik

aha a este neviem ze ci si to neln neuvedomujem alebo sa nejak hlboko nenadychujem cez den...ale vsimam si to len vecer/v noci..

a napr ked zaspavam a som oprety o rameno, prave rameno (ta strana kdem a to picha)
tak to nepicha pri hlbokom nadychu