Palenie po pohlavnom styku

Príspevok v téme: Palenie po pohlavnom styku
janusenka

posledne tri razy co som mala sex, tak vzdy ked sa partner do mna urobil tak ma to strasne palilo, som ju mala celu akoby opuchnutu, strasne ma to bolelo a palilo asi polhodinu ze som ani chodit nemohla.. neviete co to moze byt? zapal? alergia? citim sa byt uplne zdrava, minuly mesiac som prekonala zapal ale bola som u doktory a ze to je uz v poriadku aj testy boli ok. tak neviem co mam robit, zacala som brat aj novu HAK, moze to byt aj nou? prosim nejake rady

kvietok23

No ja mam v sucasnosti podobny problem. po roku uzivania hak som ju pred 5 tyzdnami zmenila na inu a tak som pred 3 tyzdnami dostala zapal mocovych ciest, potom z antibiotik mykozu a potom zase zapal mocovych ciest a nefrologicka a tiez ma to stipalo pri sexe a nefrologicka mi povedala, ze moze to byt zo zmeny hak...mozno by ti s tymto vedel lepsie poradit gynekolog...

janusenka

ja uz hak uzivam vyse dva roky, len minuly mesiac som zmenila na inu.. tak neviem ci to robi ona, nikdy sa mi nic take nestavalo.. nechapem to vobec, ze alergia len tak z nicoho nic... ani gynekologicka mi nevie poradit, to som dopadlo no :(

simona.sk

Ahoj,toto iste som mavala aj ja. Ked som spala s priatelom a urobil sa do mna, tiez ma to palilo. Nemohla som to uz vydrzat tak som mu povedala,ze budeme to robit len s kondomom a prestalo to. Sice beriem HAk,stale pouzivame kondom. Raz za cas sa stane ze od tolkeho vzrusenia si nestihne nasadit. Ale preslo mi toto asi po roku a pol. Mozes mat laergiu najeho spermie,moze to byt aj z toho ze zacinas uzivat hak.