Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

ja doobeda nic nejem poobede ked som v robote tak malo a doma pracem vecer aj 2 hodiny v kuse ale na 80% zeleninu a ovocie.
ale dnes budem jest uz od 12 ked koncim v robote a zajtra cely den

Arweena

ja si čoko neodoprem. zatial nevidim, ze by sa to nejako velmi odzrkadlovalo:)teda mavam taky problem, ze ked nejem sladke dlhsiu dobu, pride mi hrozne zle, az na odpadnutie. Kolise mi hladina cukru v krvi. Minule som bola v meste, doslo mi na odpadnutie, ledva som sa doplazila do obchodu a kupila nejake čoko:)potom som si sadla na lavičku, schrumala to a o 5 minut som uz fungovala

zuju

priberame timka, ja som jedla vsetko nizkotucne avsetko varila na vode, az do liecenia v Pezinku, ked som prisla do Pezinka este som lyzicou rela maso od stavy, ale zvykla som si

Arweena

timka ja zas nesladim..kavu som sa naučila pit bez cukru, lebo sme ho vzdy na intraku zabudli kupit:)ale je to vlastne jedno, lebo nejaku čoko si sem-tam doprajem:)zevraj doobeda vsetko vytravi..ale ja si dam aj poobede:)

timka

ja sa bojim jest cokolady. a pouzivam len umele sladislo kde sa da. aj jagurty si kupujem len 0%tuku a bez cukru. Tak vam zavidim, ze od toho nepriberate

Arweena

mne zas hrozne chuti deli pistaciova..ale uz som ju dlho nemala. Teraz som zavisla na malej nugatovej tyčinka..uvidime, čo pride potom:)morčacia šunka mnaam