Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Dee

svedci to o tom, ze si to este uplne neprekonala. Keby si to zneuzitie prekonala(co musi byt velmi tazke), tak by si postupne prestala mat ppp. Teda ak je jej pricina prave to zneuzitie. Liecis sa, alebo liecila si sa?

Dee

mozno mas prave nejake slabsie obdobie a si citlivejsia na taketo temy. Je to normalne, kazdy ma obcas slabsie inokedy silnjsie obdobie.

Dee

zuju, ulievala by si sa , keby si isla miesto skoly do krcmy. Ale tebe prislo zle, takze to bol dovod tvojho odchodu, ziadne ulievanie sa. A tvoji spoluziaci su asi dost nezreli, ked sa dokazu na takej teme smiat.Chudaci.

zuju

prave som dosla zo skoly, chvalabohu nam psycholu prednasa moja kamoska, dcera mojej byvalej psychiatricky. Preberali sme tyrane a zneuzite deti, mne prislo zle, asi preto ze za mnou si spoluziaci robili srandu/ bola som zneuzita ako 22 rocna a odvtedy mam bulimiu musela som si zobrat tabletku, cez prestavku som sla za kamoskou ze dufam ze nebude preberat aj poruchy prijmu potravy ona ze hej a poslala ma domov, ze to nie je pre mna pocuvat, ale teraz mam ako spravny pp ckarska perfektionistka vycitky ze sa ulievam zo skoly