Chela by som totiz kusok schudnnut..
na veceru: 250 g jemny tvaroh.. vela?
no, ja ked som sa chystala na dietu a citala co vsetko mam jest...tak ma presla hned chut na dietu. nie pre malo jedla ale pre to hnusne jedlo...cottage syr, acidka, biele jogurty, zrnka ci co to byva modne, same ratanie tukov, sacharidov, bala som si zobrat banan ze boze ake cisla ma, kolko gramov ma, tukov, cukru, vsade so sebou tabulky, kalkulacku, prevodovu tabulku, ovladat gramaz, vravim si dievca dost. zivot je kratky, jedlo je aj potesenie.
tak som proste jedla vsetko, v mensich porciach a kazdy den cvicila. voilá, za 6 mesiacov 15 kg dole.
keby 100G malo 670kj tak by sme boli vsetci vypaseny :D 100g ma okolo tych 290kj
ikuska - ja by som ti len chcel tvoj jedálniček ráno doplniť aspoň o 10 g tukov,čo je dôležité pre vyprázdnenie žlčníka po noci a vlastne ako prevencia tvorby kameňov,aby sa žlč nezahusťovala.Kľudne použi nejaký tuk napr. s omega 3, 6, 9, mast. kyselinami alebo panen. olivový olej,ináč sa mi to páči.
ak si das 0,1 tuku tak to je mala tak isto si mozes dat cottage chceese, nejaku rybu zo zeleninou, alebo tofu...
toto je moja dieta mna pomaha. ja cvicim uz rysujem ale ke na hdou po vianociach alebo dovolenke potrebujem spalovat tak jem toto a zarucene to pomaha ludm z vahou 55 80 kg
1.jedlo: 1x jogurt Activia lahká a fit + 30g hnedej ryže (surový stav) + 1 PL semienok
4x ryžový chlebík + 4 plátky kuracej / morčacej šunky + zelenina
Omeleta 3x bielko + 1 cele vajce + 1x celozrnné pečivo + zelenina
½ tofu (udené / neudené) + 3x ryžový chlebík + zelenina
1x detská výživa + 3x ryžový chlebík
2.jedlo: cottage syr + zelenina
1x proteín
250g odtučnený tvaroh + škorica + umele sladidlo (popučené)
3.jedlo: Zeleninový šalat + konzerva tuniaka + 5 ryžový chlebík
- // - ½ tofu + 2 vaječné bielka + - //-
- // - mozzarella + - // -
Zeleninová polievka + v nej uvarené kuracie prsia + 1x celozrnné pečivo
Grilované kuracie maso (ak stehna, jasné že bez kože) + 50g ryža + zelenina
150g filé + zelenina + 50g cestoviny (surovy stav)
50g cestoviny + nízkotučny syr (alebo tuniak vo vlast.šťave) + paradajková omáčka
4.jedlo: 1x Vitalinea nápoj
1 ružový grep ( ak moc hladná este aj 1x ryžový chlebík)
1 jogurt Activia lahká a fit + 1x ryžový chlebík
Zeleninový šalát + jogurtový dressing (trosku biely jogurt, 1 lyžicka oliv.oleja,
Trošku citron.šťavy + bylinky..)
5.jedlo: cottage syr + zelenina
Zeleninová polievka + uvarene kuracia prsia
250g odtučnený tvaroh + škorica
Filé / kuracie/ tofu + zeleninový šalat
Jasne ze nebudem jest kazdy den tvaroh, a hlavne nie 250 g, lebo zjavne to bolo vela, ked som sa o 1 noci zobudila na to ze mám stále plné brucho.
A dakujem za rady:) ked uz mi tolko ludi pomaha tak snad dam dole tych par kil :)
Jedine tuniak nemozem,lebo som nan velmi alergicka.
okrem toho, co je menovane v prispevku podomnou aj tuniak je bielkovinovy
A preco prave tvaroh? Ked, tak si ho daj menej, cca 150g uplne staci na porciu a pridaj zeleninku roznu na spestrenie. Ked ho budes kazdy vecer, rychlo sa ti sprotivy. Striedaj s cottage syrom, jogurtom, chudym maskom, rybou, tofu, vsetko tak 100 - 150g + zeleninovy salat, alebo brokolica, paradajky atd., co mas rada :) Trosku fantazie do toho a veceta ti nebude protivna, o to lahsie dosiahnes vysledky...
tvaroh + pazitka + troska cervenej papriky... Pochutka!
je zdravý,tak si ho ochuť cibulkou,bylinkami,citrónom....
na chuť si zvykneš,máš pred sebou cieľ !
diky..
no je mi zneho zle :S