Ahojte,všetci!:)
Potrebujem radu-chcem velmi kocky na bruchu.Nech si každý hovorí,čo chce,mne sa to páči.Mám za sebou dva pôrody-a tri deti,takže si viete predstaviť,ako to vyzeralo...Teraz je to už v pohode,vážim málo,brucho mám vyšportované,ale tie kocky nie a nie prísť.Stravujem sa zdravo,cvičím...čo robím zle?
Kocky
Ahoj, ja som mala kedysi 6 kociek na bruchu, ako 16-17 ročna (teraz mam 19 a uz len take mierne kocky,lebo nesportujem vela)
No ale vtedy moj zivot vyzeral divne,kedze som trenovala 9x tyzdenne 2 hodiny, plavanie,beh, brusaky, vseliake posilovacky, ... to som bola vrcholova sportovkyna, s obsahom tuku v tele 7%
a kocky sa mi objavili po asi 2 rokoch plavania/posilovania/behu.. takze asi tak :D a ja som plus taky typ ze na mne dost vidno svaly.
aradnna - Ty kocky na bruchu bohuzial asi nebudes mat nikdy.
Za prve - Zenam kocky na bruchu (6-pack)je omnoho tasie dosiahnut ako muzom. To ale netvrdim ze zeny ho nemozu mat. Je v tom vsak nesmierna namaha (cvicenie a cardio) a odriekanie si stravy na dosiahnutie takeho brusneho svalstva.
Okrem treningov musis mat aj velmi nizky obsah tukov v tele aby bolo svaly(kocky)vidno. Okolo 14%
Aradna, ja som po dvoch detoch tiez na sebe makala ... a kocky sa mi podarilo vypracovat, ked som kazde rano robila klasicke brusaky v lahy s roznymi polohami noh SO ZATAZOU NA BRUCHU. mam doma male 3kg jednorucky a tie som si davala na brusko. Chce to vsak naozaj kondicku, ja som uz potom brucho ani necitila ( denne asi 200 brusakov), bola to uz samozrejmost ... A spodne brucho som si vypracovala v posilke zavesena dole hlavou zdvihmi dohora ... Okrem toho samozrejme dobra strava a aerobna aktivita ( u mna 2x tyzdenne stepper 1 hod, 2x bicykel 30 min a 2x beh 30 min - alebo som kde-tu prestriedala DVD kickbox ci aerobik). Mne sa podarilo vypracovat na 60 cm v pase, ale podla mna tu hra ulohu aj genetika ... Teraz som tretikrat tehotna a uz sa tesim, ako sa budem o pol roka davat dokopy ... :-)
doubledog,
o genetike to urcite je. genetiku neprestis. ja som len narazal na ten tvoj nezmysel o tom, ze niektori ludia nemaju rozlcenene brusne svaly. urcite maju len menej viditelne.
inaq ten doubledog ma pobaivl ja som cakal ze tam bude nejaky seriozny clanok a tam obrazok :)
jezis .... kazdy kto sa do toho vyzna ti povie ze musis odburat tuk ... proste aerobna aktivita plus strava bez tukov a vecer aj bez carbohydratov... brusaky ti spravi aj sumo...
cvič cviky, pri ktorých cítiš brušné svalstvo, logicky..
to, ze mu na tom obrazku nie je vidno medzery medzi brusnymi svalmi este neznamena, ze ma jeden brusny sval vkuse.
btw, tu je link, kde sa v jednej diskusii rozobera jeho brusna svalstvo a je tam aj par dalsich obrazkov kde jasne vidiet clenistost brusnych svalov.
forums.johnstonefitness.com
tvrdit to co tvrdis ty je asi podobna hovadina ko keby si tvrdil, ze na stehno sa sklada len z jedneho svalu.
t333, to nie je pravda, su ludia, co nemaju prepazky v brusnom svale.
napr. taky Boyer Coe
www.criticalbench.com