Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Intímna bolesť

Príspevok v téme: Intímna bolesť
NetJack

Zdravím.. Mám problém, a bojim sa že je to veľký problém. Keď som bol druhák alebo tretiak na základnej škole, tak ma jedného dňa začalo silne boleť jedno z genitálii. Naši ma vzali do nemocnice a tam mi povedali že si ma tam nechaju na pozorovanie že to sa stáva že sa mi len \"obracia vajce\" - neznesiteľne to bolelo.
Doterazto bolo všetko vpohode. Ale začnem od poriadku.

Našiel som si dievča.cca pred týždňom. keď som s ňou išiel prvý krát von, bol som strašne nervózny. a vtedy to začalo.. Opäť ma začal boleť \"rozkrok\". Bolia ma obe \"vajcia\" aj pri jemnom dotyku. Bolí ma to aj tesne nad ústrojenstvom. dokonca aj vpravo, keď si pritlačím pod panvou..
Vyspím sa a bolesť je preč, prípadne ma trocha pobolievaju genitalie.
Obávam sa že bolesť sa stupňuje, dokonca aj teraz keď toto píšem. Zakaždým ma to začne boleť keď som so svojou holkou.. keď som vonku s kamarátmi tak nič. Teraz pred hodinou som došiel domov od mojej holky a cestou autobusom začala ta hrozna bolesť. ani kráčať sami nedá. :( Neviem čím to je (Pohlavne ešte nežijem).

PROSÍM O RADU :(

Ďakujem

NetJack

Tá bolesť je len pri nej. Mám 17 a nadržaný pri nej možno som, vzrušený tak to určite... Bol som u Urológa, a povedal že je to "Zápal nadvajca" takže mi dal lieky a nejakú mastičku predpisal..
Bolesť už nie je taká silná ako bejvávala, ale ešte stále predsa je
Ďakujem za rady

Wapman

Kolko mas rokov? Moze byt aj ztoho ze si nadrzany, vzruseny a to nedokoncis. Spermie sa tlacia von. Ale zabehni za urologom, nieze to bude nejaky zapal alebo nieco horsie.