Sójové produkty

lill

joj moja zlata. zjavne si dost zmatena.
soja je zdrava a zdrave su aj parky a narezy zo soje, hlavne tie v Bio kvalite. takisto je zdrave i maso, v primeranom mnozstve a takisto kvalite. ja osobne uprednostnujem soju pred masom, ale takisto nie som vegetarianka, dobry kuraci rezen si velmi rada dam.
vegetarianstvo by som ti neodporucala hlavne kvoli nedostatku niektorych zivin, kedze zjavne nie si dostatocne informovana ako by si asi mala tieto ziviny nahradzovat napriklad strukovinami, obilninami, riasami a podobne a za druhe je vegetarianstvo hlavne aj o presvedceni, mysi sa tam aj na tie zvierata a nie len co s tebou urobia hormony ktore do nich pchaju.
cize papaj co ti chuti v primeranom mnozstve ;)

invisible

Ja sa alkoholu po jednej skúsenosti vyhýbam... Ale som rada, že si ani to nepamätám. Dodnes mám problém sa strýkovi a tete pozrieť do očí. Radšej nechcem vedieť, čo všetko som narozprávala o sexuálnych skúsenostiach svojich kocúrov... :D

B.

Aj vo mne vzbudzujú zážitky s alkoholom divné pocity. Raz som bol tak strieskaný, že keď som sa ONE a chcel som si poutierať ... lopúchom, tak sa mi tak hlava zamotala, že som do toho sadol. A aké bolo asi ráno? Ritná depilácia:DDD Ach to bolo detstvo:)

invisible

To bola kombinácia iba jedného lieku :D Dnes sa smejem, ale keď som sa prebrala po tých takmer 24roch hodinách, čo som bola mimo, to mi vtipné neprišlo. Pamätám si iba jednu tabletku, a že som zaspala. Viac nič... Ale potom ich bolo vraj ešte niekoľko... Neviem si to vysvetliť.

invisible

Priznám sa, že vravím z nedávnej vlastnej skúsenosti. Ale neurol to nebol a bolo za nevedomého stavu, takže si ani nepamätám, ako sa to stalo. A nebol v tom ani alkohol... Keby niečo :)

invisible

No tak to nepochybujem... Skús sa predávkovať najbližšie, možno ťa to prejde :) Myslím, že budeš mať dlho dosť... :)