zoznamil som sa s babou pri ktorej neuveritelne stresujem.neviem co sa to somnou deje ale pri nej som uplne iny.nespoznavam sa.
ale.nastal cas na sex.milionkrat som si predstavoval ake to snou musi byt uzasne,a podporoval som sa silnymi slovami.pred sexom mi stal,bol tvrdy ako skala,ale akonahle som malvniknut do nej chlap nie a nie hore.ona''moja sexualna bohyna''mi ho zobrala do ruky a on stale nic.akoby ja neviem dostal infarkt alebo co.som z toho zufaly.viete mi niekto poradit co mam robit?
mam sexualny problem
Osobne som sa stretla s podobnym problemom a tiez tam stres urobil svoje, ten isty problem ako u teba, myslim ze na to existuje riesenie a to je zbavit sa akychkolvek stresov, je to velmi narocne urcite, viem o com hovorim,pretoze ja s mojim priatelom tento problem stale riesime ale treba skusat no
neboj nič, to je vsetko len v tvojej hlave a možno, že sa ti to stane este paru raz ale hlavne je aby si na to nemyslel, že čo ked sa ti zas nepostavý. Časom to určite bude dobre :)
babrak: pokial estelen zacinas sexualne zit, potom si z toho nerob hlavu vsetko pride casom nechaj tomu volny priebeh... vo vsetkom ma prsty psychika,ty sa trapis pred sexom ze co ked sa ti nepostavi myslis na to a to automaticky dava mozog signal organom...skus sa vic uvolnit, sustredit sa iba na partnerku a na nic ine nemysli...:)vela stastia;)
kluuud je to sex-nieco krasne a poprve nadherne uzasne nemas sa coho bat ked sa mate naozaj radi nic sa nedeje ;)
ccxx: ty si nechaj svoje vysmechy pre seba
babrak: mozno to bolo prave z toho tvojho stredu, ktory si na zaciatku spominal. asi sa potrebujes uvolnit, navodit nejaku prijemnu atmosferu a proste sa ukludnit...ved pokial nejde o zivot, nejde o nic...asi to az privelmi prezivas...klideeek...a bud v pohode...
hahahahahahhahahahahahaha