mam dost tazke vlasy a tak vytvaraju dojem ze su pricapnute. mozte mi dat par tipov ako ich nadvihnut ??.....tupirovat si ich neviem :(
co s pricapnutymi vlasmy??
ten kondicioner tak pouzivam...pouzivam ruzovy syoss....ale aj tak diki
zuzi77> este nieco mam na srdci :) mne sa celkom pozdava ako na moje vlasy posobi hena. namiesam do nej vsetko mozne (med, zltka, kakao, vsetky druhy olejov co doma najdem :)) a ten humus ktory z toho vznikne mi vlasy 1 jemne zafarbi, 2 vyzivi, 3 hena mierne vysusuje, takze z nej mam vlasy take lahucke a objemnejsie (inak ich mam dost hrube, take droty, takze default stav je tazke ulahnute aj ked mam pomerne kratke vlasy). A naposledy som dala trosku viac medu, take aj po druhom umyti mi vlasy super medikovo vonaju :) takze dalsie odporucanie.. namiesto kondicioneru, aby vlasom nechybala vyziva, sks mozno nejake taketo masky..
zuzi a urcite si nedavaj kondicioner na pokozku hlavy, len asi tak 15cm od korienkov a ak nemas suche vlasy tak na konceky
dakujem aj tebe rew :)
zuzi77> tym privelkym objemom mas na mysli asi to ze mas huste vlasy.. oznacenie 'zvacsenie objemu' na samponoch neznamena zhustenie ale.. zodsplastnutenie :) kondicioner zatazuje vlasy, potom su take ulahnute.. objem zavisi aj od strihu.. zas plati ze tazke vlasy padaju k zemi a vyzeraju splasnuto.. postupne zostrihanie nadlahci vlasky.. este by ti mohlo pomoct penove tuzidlo na objem.. votries trosku do vlhkych vlasov a dosusis napr. s predklonenou hlavou (ak nemas chut sa babrat s kefou :))
no skusim...diki za radu mate59
Nechaj si narásť fúziky.
tak si formulovala zle otázku, píšeš, že ich máš pricapnuté, tj. ako splihnuté,a ten šampón ti ich nadvihne práve.
praveze ja mam objem vlasov az privelky by som povedala
nepoužívaj kondicionér,ale šampón na zvačšenie objemu,sú rôzne značky,býva tam pripísané volume.