Ahojte potrebovala by som radu, od puberty mám problémy s akné,brala som HAK a upravilo sa to, ale odkedy som vysadila HAK je to stále horšie a horšie ale nechcem sa vrátiť k HAK.Bola som aj u kožnej, jej rada znela kúpte si v lekárni Sebium čistiaci gél - samozrejme mi to nepomohlo.Chcela by som radu, chcela by som aby mi kožná lekárka urobila krvné testy,môže ma odmietnuť???? ďakujem
Akné v 25-ke som už zúfalá
Možno netreba brať nič, počkať a dovoliť telu, aby sa uzdravilo.
Skús žihľavový čaj, prečisťuje krv, alebo iné bylinky, ktoré majú čistiace schopnosti..mne to pomohlo a pomohla mi kozmetika Garnier pure active a tiež som si upravila stravu, síce som sa ho nezbavila úplne, ale je to oveľa lepšie:-)
Ahoj.
Ja mám 28 a tiež mám akné... stále. Brala som antikoncepciu, vtedy som mala super pleť, ale teraz mám už dva roky o ničom. Antikoncepciu beriem opäť, ale len náplaste Evra, už nie tabletky, pleť sa mi nezhoršila ani nezlepšila. Používam celú radu bioderma sebium a som rada že sa mi pleť nezhoršuje. Teraz som si kúpila guličku tea tree a skúšam čo to urobí. Ani úprava stravy nepomohla, len ked som úplne vylúčila čokoládu to bolo o trošku lepšie...
jancecka nie si tehotna ?:) lebo niekedy sa stava, ze prave tehotenstvo problem s pletou vyriesi :)
Moja babka mi vravela, že na akné pomáha to, ak má človek s niekým vážnejší vzťah. Mne to pomohlo, lebo som to vyskúšal:)
no, ja mam 32 a tiez akne...ale mna to nes...rie .....mam ine problemy, respektive priority...
ja mám 26 a akné som sa nedokázala zbaviť, okrem zmeny stravy som vyskúšala všetko :D len tú stravu nie a nie zmeniť, mám nádej že je to hádam v tom, a keď budem mať silnejšiu vôlu, skúsim aj tú stravu, mne tiež nikdy nerobila kožná krvné testy, vždy len tabletky, maste ale trt z toho