Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné v 25-ke som už zúfalá

Príspevok v téme: Akné v 25-ke som už zúfalá
Serena13

Ahojte potrebovala by som radu, od puberty mám problémy s akné,brala som HAK a upravilo sa to, ale odkedy som vysadila HAK je to stále horšie a horšie ale nechcem sa vrátiť k HAK.Bola som aj u kožnej, jej rada znela kúpte si v lekárni Sebium čistiaci gél - samozrejme mi to nepomohlo.Chcela by som radu, chcela by som aby mi kožná lekárka urobila krvné testy,môže ma odmietnuť???? ďakujem

Nephilim

Skús žihľavový čaj, prečisťuje krv, alebo iné bylinky, ktoré majú čistiace schopnosti..mne to pomohlo a pomohla mi kozmetika Garnier pure active a tiež som si upravila stravu, síce som sa ho nezbavila úplne, ale je to oveľa lepšie:-)

annnnna

Ahoj.
Ja mám 28 a tiež mám akné... stále. Brala som antikoncepciu, vtedy som mala super pleť, ale teraz mám už dva roky o ničom. Antikoncepciu beriem opäť, ale len náplaste Evra, už nie tabletky, pleť sa mi nezhoršila ani nezlepšila. Používam celú radu bioderma sebium a som rada že sa mi pleť nezhoršuje. Teraz som si kúpila guličku tea tree a skúšam čo to urobí. Ani úprava stravy nepomohla, len ked som úplne vylúčila čokoládu to bolo o trošku lepšie...

B.

Moja babka mi vravela, že na akné pomáha to, ak má človek s niekým vážnejší vzťah. Mne to pomohlo, lebo som to vyskúšal:)

jancecka

ja mám 26 a akné som sa nedokázala zbaviť, okrem zmeny stravy som vyskúšala všetko :D len tú stravu nie a nie zmeniť, mám nádej že je to hádam v tom, a keď budem mať silnejšiu vôlu, skúsim aj tú stravu, mne tiež nikdy nerobila kožná krvné testy, vždy len tabletky, maste ale trt z toho