Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné v 25-ke som už zúfalá

Príspevok v téme: Akné v 25-ke som už zúfalá
Serena13

Ahojte potrebovala by som radu, od puberty mám problémy s akné,brala som HAK a upravilo sa to, ale odkedy som vysadila HAK je to stále horšie a horšie ale nechcem sa vrátiť k HAK.Bola som aj u kožnej, jej rada znela kúpte si v lekárni Sebium čistiaci gél - samozrejme mi to nepomohlo.Chcela by som radu, chcela by som aby mi kožná lekárka urobila krvné testy,môže ma odmietnuť???? ďakujem

gabby

ahojte. ja mam 26 rokov a tiez stale akne :( sice teraz je to uz fakt podstatne lepsie ako kedysi - uz len kde-tu sa nieco zacervena, nieco ako "krupica" na cele, ale ziadne "vredy" a pod. tiez som od 17 brala HAK, ale pred rokom a pol som mala trombozu, co ma uplne odstavilo od HAK. vsetky kozmeticke a lekarenske pripravky, ktore su udajne urcene na akne mi to len zhorsovali. teraz pouzivam LEN pletovu vodu na citlivu plet Bioderma Sensibio a neviem si ju vynachvalit. mozem len odporucat.. p.s.: co sa tyka hydratacie pleti, pouzivam olivovu Indulonu ;)

karolina19

ja mam tiež podobný problém. Mám 19 rokov a od 12-tich trpim akne. Chodila som ku kožnej doktorke, zo začiatku mi pomohol zinerit, ale potom už vôbec nič, a doteraz mam nielen aknoznu ale aj citlivu a dehydrovanu plet. :-( . Od 17- tich som začala brať Hak. Veľmi mi pomohla na pleť, nemam žiadne vedlajšie ucinky (okrem celulitidy), ale už by som ju chela prestať brať, ale strašne sa bojím, že sa mi vráti akné. Má niekto aj pozitívne skúsenosti po vysadení antikoncepcie?

Serena13

ďakujem za všetky príspevky, tak skúsim to koloidné striebro a uvidím čo to urobí, ale spýtam sa aj kožnej na ten aknenormin, zatiaľ som ešte nemala žiadne lieky na vnútornú liečbu.

Eva 27

Meeg chod na koloidne.sk a likni si na zinok a na striebro a tam mas presny popis pre rozne pripady. (ked kliknes na fotku tak sa Ti rozbali popis aj davkovanie)

Meeg

chcela by som poradiť,ako take koloidne striebro použivať,kedže mám akné...ako na pleť a ako vnutorne...ďakujem:)

Eva 27

koloidne striebro a zinok mi pomahaju. telo sa mi precistuje po HAK a tieto dve DOST zmiernuju prejavy (vyrazky). Ja to aj pijem a aj pouzivam ako pletovu vodu (striebro) a zinok pijem.
napriklad take male vyrazky na cele mi zmizli do troch dni odvtedy ako som ich potrela striebrom. samozrejme, ze treba ale riesit vnutorny problem.
okrem toho striebro vobec nedrazdi. treba ale hydratovat, lebo trocha vysusuje.ja si davam kokosovy olej na noc a potom nemam suche miesta.
aha a este uzivam lecitin.

usiko

akne vam zmizne nie od niecoho, ale zmizne vam preto ze telo sa uz s hormonmi a bakteriami vysporiadalo, teda ono samo chce, zby s to upravilo...a to, ze ste nahodou zacali vtedy uzivat nieco, je zhoda nahod....

Norinko

ja som uzival aj zinok koloidny aj striebro koloidne a akne zmizlo po nejako case samo.Pritom ma trapilo velmi dlho.
Teraz ho len sem tam pouzijem ako prevenciu.