predčasná ejakulácia

Príspevok v téme: predčasná ejakulácia
bg

Mam problem s predcasnou ejakulaciou.... chcel som sa spytat ci niekto uz skusal rady ktore boli spominane v temach pred touto, a ak ano ci boli ucinne.
Ako napr. bolo spominane nosenie stiahnutej predkozky zo zaluda, cvicenie spominane na xxl-penis.eu, pripadne spominane tabletky skusal ich dakto, ak ano mali daky ucinok. Bol tu spominany aj Lidokain len bolo povedane ze sa nesmie dostat do partnerky co mi pride trosku cudne kedze pri pohlavnom styku vniknem do partnerky takze v tom pripade sa to do nej dostane.
dakujem za pomoc

xfirestarter

Urcite sa nespoliehaj na vseliake pripravky, snaz sa radsej viac spoznat svoje telo a vnimaj ho co sa deje pri vzruseni.

Ak nevydrzis dlho, skus sa uvolnit, nemaj napnute svaly na bruchu, prehlb svoj dych, pripadne ho zosynchronizuj s partnerkou.

Daj si ako prvy ciel uspokojit partnerku, ci uz prstami, jazykom, alebo erotickou pomockou, ked dosiahne orgazmus ona vrhni sa na nu :)

Na tuto temu existuje obrovske mnozstvo clankov a rad zdarma, napriklad tu: -odkaz odstránený-

papulka12

bg: ahoj, najhlavnejsie co si mas prve uvedomit je to, ze vacsnou to sposobuje psychika ktora je v tychto veciach viac nez ovplyvnitelna naco myslis to sa stane... skus sa uvolnit predtym skus s priatelkou oral alebo vzajomn drazdenie alebo sa pred stykom najskor sprav a potom po par minutach mozte prejst k sexualnemu styku potom toto by ti malo urcite pomoct ;) tak drzkaj sa ;)

Andreas007

ja napr taky vykon podam jaku mam naladu ked dobru a vsetko je v poriadku tak idem jak zbíjačka :D ked mam nervy a nieco v sebe dusím tak to aj tak vypada :D