Ako rychlo schudnut učinne z brucha a z bokov?

Domca1810

Ahojte!
Pomali ide leto a ja mám problém s bruskom a s bokmi. stale priberám a vyskúšala som už viaceré stravovacie návykz no nič nepomáha. Už newiem ako dalej.. potrebujem nejako poradit dakkujem :)

ja.jaja

Ja mam 43kg a priberam iba do brucha a bokov jem vsetko ale z mierou priklad.ranajky 1rozok a kava obed normalka bez polievky olovrant bageta alebo kolacik jeden dva vecera rozok niekedy to co aj na obed.Pohybu mam dost denne do prace chodim peso 7km a v praci tak isto som v pohybe no pri kave si posedim tak ako schudnut z brucha

janulik216

Potrebujem pomoc, ako mám schudnúť na rukách,bruchu,a bokoch. Bez nejakých tabletiek lebo som ich už pobrala dosť a žiaden výsledok. Čo by pomohlo aby som za tri týždne schudla aspoň päť kíl? Ďakujem veľmi pekne za radu.

kikuška 444

dobry den chcela by osm s a spyta ako mam schudnut za 1 mesiac do šiat kotre si chcem obliect na rozlučkovu najviac z brucha a bokov dakuej prosim poradte mi :( :(

bubinko83

well,určite som to nezdedila ,lebo mama ma 50 rokov a postavu ma super.No zato posiluje asi 15 rokov a neprežiera sa.Papa všetko od klobasiek ,slaninky až po sladkosti.Ale z mierou.

youki

a vyska?
chudnut selektivne sa neda, tuk sa rozklada rovnomerne po tele a nemas to ako usmernit, je to dane postavou.
Ak mas na bruchu najviac tuku v porovnani s ostatnymi castami tela, tak pri chudnuti bude najviac odtial ubudat. Len treba zdravo, lebo tuk sa tvori aj pri nezdravom chudnuti ako reakcia na malo zivin a pod. a tym sa moze stat, ze ti bude pribudat a vaha pojde dole na ukor svalov, tekutin....