MAm problem že ked priberiem všetko mam na bruchu a na bokoch a vyzeram jak s palvacim kolesom okolo pasa.Od porodu mam skoro 2 roky a stale +7kg:((( Co mam stym robit ako to zhodit na vždy.Mam 61kg a moja vaha je tych 53-54.
Ako rychlo schudnut učinne z brucha a z bokov?
Ja mam 43kg a priberam iba do brucha a bokov jem vsetko ale z mierou priklad.ranajky 1rozok a kava obed normalka bez polievky olovrant bageta alebo kolacik jeden dva vecera rozok niekedy to co aj na obed.Pohybu mam dost denne do prace chodim peso 7km a v praci tak isto som v pohybe no pri kave si posedim tak ako schudnut z brucha
well,určite som to nezdedila ,lebo mama ma 50 rokov a postavu ma super.No zato posiluje asi 15 rokov a neprežiera sa.Papa všetko od klobasiek ,slaninky až po sladkosti.Ale z mierou.
vyška162.Ja viem že sa to neda usmernit.Asi treba cvičit a zdravo sa stravovat zaroven.
a vyska?
chudnut selektivne sa neda, tuk sa rozklada rovnomerne po tele a nemas to ako usmernit, je to dane postavou.
Ak mas na bruchu najviac tuku v porovnani s ostatnymi castami tela, tak pri chudnuti bude najviac odtial ubudat. Len treba zdravo, lebo tuk sa tvori aj pri nezdravom chudnuti ako reakcia na malo zivin a pod. a tym sa moze stat, ze ti bude pribudat a vaha pojde dole na ukor svalov, tekutin....