Ahojte! Ak mam priatela a som jeho prva sexualna partnerka, tak je mozne, ze to vyskusa niekedy aj s nejakou inou??? prosim, napiste mi vase nazory... Vopred vam velmi pekne dakujem :)
som jeho prva sexualna partnerka
napodobne
My sme s priatelom jeden pre druheho tiez prvy a uz si ani jeden z nas nevie predstavit ze by mal byt s niekym inym.Ide proste o to ako to clovek berie,vztah ako taky.Je vela chlapov ktorym staci aj jedna na cely zivot pokial su s nou stastny.Kto miluje tak sa nezaobera tym ze nema s cim porovnavat.Nie kazdy potrebuje silou mocou striedat.
Milos ma pravdu, netreba sa zaoberat tym co nie je a zbytocne vyrabat problemy.
my s priatelov sme pre seba boli tiez prvi. Vzdy sme si aj mysleli, ze to takto aj zostane. sme spolu 5,5 roka a bojim sa, ze sa cochvila rozideme. A potom budeme nuteni byt aj s niekym inym, co si ale teraz vobec neviem a nechcem predstavit :(
ahoj. ja som bola tiež priatelova prvá a on tiež môj prvý a lubime sa, vieme že už nikdy nikoho ineho nebudeme chcieť vyskušat. hlavna je dôvera a laska. pa pa
tinuska123 ja mam tiez prvu babu(sice s inymmi som robil plno inych "veci", ale nie aj to..) a ja som tiez jej prvy... no nikdy by som ju nepodviedol!! je pre mna vsetko!! bohate mi staci!!! nechcem ublizit cloveku ktoreho milujem, predsa nechcem stratit milovaneho cloveka len kvoli sexu, ktory je s nou super :)
no ale to som ja. zelezi od toho ako to je medzi vami a od jeho povahy.
hm, a ked si to zoberies logicky: stratit milovanu osobu a pravidelny suprovy sex kvoli jednemu cislu s daku lacnou je uplna blbost.
ahoj, no tazko povedat v tejto dobe, ale pokial si vybudujete medzi sebou vzajomnu doveru, uctu a je medzi vami citovy vztah, nemal by toto hladat u nejakej druhej. ale nespoliehaj sa na tieto slova, nic nie je na 100 %...
no ak ta uprimne lubi,a fakt sa mozes nanho spolahnut,vies co od neho mozes cakat tak by ta mal mat na mysli stale...a nemal by byt neverny,ja som v tej istej situacii a takato otazka mi na mysel ani neprisla lebo si s priatelom moc doverujeme....takze asi tak...ked mas na mysli to ze neni prenho dost dobra,tak ked nie tak sa spolocne ucte...ale urcite si:D