chcel by som sa spýtať, aké sú najlepšie cviky na brucho. Mám ho veľké a chcel by som z neho zhodiť čo najefektívnejšie. Mám aj lavičku na cvičenie cvičím na nej brucho ale tuky nejdú dole.
Brucho
preco kazdy pise len o pitnom rezime???...myslite ze to pomoze???...ja tiez nemam nejake najlepsie brucho ale zeby mi voda pomohla??...nechapem preco nepomahaju brusaky:(
Ahoj Nikolka, tiež sa pokúšam schudnúť.
Rada by som vedela, ako si sa stravovala.
Skúšala som rôzne diety, ale všetky boli s rovnakým výsledkom, pribrala som ešte viac,keď som ju prestala dodržiavať.Viem, že sa musím naučiť stravovať, tak Ťa prosím o radu. Ďakujem.
viem ze to bude tazke ale skus po 6 nic nepapat a behavat,potom ked tuk uz nebude budes robit brusaky na spevnenie
Tuky nejdu dole pretoze cvicis brusaky. Vysvetlim brusaky nie su tak vhodne na spalovanie tukov ako napriklad behanie, byciklovanie, plavanie a to ze cvicis brusaky tak to neznamena, ze pojde dole tuk len z brucha ale z celeho tela a tuk z brucha ide dole ako posledny. Samozrejme treba upravit jedalnicek a troska studovat co treba jest, kedy a kolko a samozrejme pit vela tekutin (najlepsie vodu) ako spomenula uz nikolka.
Cítite sa unavený a vyčerpaný? Potrebujete znížiť svoju váhu alebo viete o niekom, kto by to potreboval? Produkty na prírodnej báze, Vám s týmto problémom pomôžu (garancia vrátenia peňazí). Všetko o diéte, chudnutí, zdravých potravinách, vážení a pohybe, regenerácii tela. Ako správne a zdravo znižovať hmotnosť, vyhrať nad nadváhou a obezitou, kalorické hodnoty. Ponúkam Vám bezplatné osobné poradenstvo, analýzu stavby tela zdarma a garantujem Vám zredukovanie váhy a celkovú regeneráciu tela.
Viac informácií na -odkaz odstránený-
e-mail: mlynarcik@post.sk
aHOJ PALKO JA SOM NIKOL MALA SOM TIEZ PROBLEM S BRUSKOM ALE NASTASTIE SOM SCHUDLA 41KG.NAJHLAVNEJSIE JE POHYB DREPY A BRUSAKY A POMAHA AJ SVIHADLO,ALE AJ STRAVA JE POTREBNA, A VELA VELA PIT PITNY REZIM JE NAJDOLEZITEJSI.A NIE SLADKE NEVIEM KOLKO TI TREBA SCHUDNUT ALE ZELAM TI VELA STASTIA.