Co vymysliet na vyrocie?

Sissi35

Skús im napísať. Mne prišla objednávka asi za mesiac od objednania a cena závisí od materiálu - či chceš zlatý alebo strieborný prívesok a čo tam všetko chceš.

Sissi35

Ak chcete niečo orginálne, doporučujem vám špeky Topatouch - www.facebook.com Rovnaký zaručene nemá nikto. Sú to prívesky s odtlačkami vašej lásky, možete si vyrobiť prívesok s odtlačkom toho druhéhio a budete sa mať stále pri sebe. Mňa to veľmi zaujalo ako niečo nové, iné ale veľmi romantické

Inka27

V Alexandrii v Luháčoviciach som bola a je to naozaj skvelý nápad ak si chcete poriadne oddýchnuť. Ale ako už bolo povedané, záleží na vkuse. Mňa by napríklad veľmi potešil prstienok z ocele, a k tomu nejaká tá romantická večera. Ale sám musíš vedieť čo má tvoja priateľka rada a aký má vkus. Iba podľa toho sa môžeš odraziť ďalej :)

Kamila345

Ono stražne záleží od vkusu ženy :) Nie každá je taká, že je na hlúpostičky aj keď sú darované z lásky (nie je moja skúsenosť, ja sa teším aj z odtrhnutého kvetu na lúke :) Niektoré majú rady šperky iné zasa aby za ne niekto urobil poriadky aspoň jeden deň a iné sú ako vraví Alex na wellness. My sme napríklad rodičom teraz na 35. výročie kúpili pobyt na celý týždeň v tom hoteli Alexandria, veľmi sa mi páčil a hlavne v Luháčoviciach sa liečia rôzne choroby a moji rodičia už tiež nie sú najzdravší a pri plnej sile, takže sme zvolili takúto alternatívu. Mňa na naše 3. výročie potešila večera, pekne uprataný byt a obľúbený seriál - Horná dolná so šampusom :)

bee_1

Parém vždy poteší alebo nejaká tá somarinka ako vy vravíte, lacno na tejto stránke najdes cokolvek notino.sk dokonca ešte lacnejsie to budes mať ak budes chceit tu -odkaz odstránený-
:)

AndrejkaXY

Mne sa veľmi páčilo výročie pred dvomi rokmi, krásne nám to vyšlo, takže sme si spravili také to dobrodružné - prechádzky, aquapark, horolezenie - skôr také fyzicky náročné. Minulý rok bol priateľ na služobke, takže sme to zanedbali a tento rok som mu ja kúpila nejaké veci na výrobu pivka - nejako ho to chytilo a mne zas dal darčekový poukaz do hotela Alexandria v Luháčoviciach, bola som už v Luháčoviciach ale v inom hoteli a veľmi sa mi tam páčilo. Tento krát sme však ešte teda dokúpili i jemu pobyt a pôjdeme aspoň spolu ;) Takže fakt záleží ale ak máš priateľku ktorá robí za PC alebo pri výrobnej linke či v obchode, určite odporúčam wellness a masáže ;)

Siki

Ja som svojmu priateľovi na naše 3 výročie kúpila fotoaparát keďže je vášnivý fotograf. K tomu sme navštívili hotel v Luháčoviciach kde sme si užili výborné ubytovanie s Wellnessom . Určite by si ju mal pozvať na nejaký pobyt, to poteší každé dievča. :)