Neviem čo mám robiť

Príspevok v téme: Neviem čo mám robiť
kika2525

Ahojte neviete čo to môže byť mám v pošve uplne natiahnutý pisk je až taký fialový a aj mi trochu vytrča z pošvy na gyn. nechcem ísť lebo sa hanbím to povedať mame. Chcem to vyliečiť nejako sama. A ešte k tomu mám asi 6 rokov výtok niekedy je riedky ako voda a niekedy je taký ako sliz hnusí sa mi to...viem že už s týmto by som fak mala ísť na gynekologiu ale sa bojím tak mi poradte čo mám robiť aspoň proti tomu natiahnutému pisku alebo čo to je lebo ja fakt neviem pomôžte :-(

ana_bella

Kika kolko mas rokov? Ja som bola prvy krat pri gynekologovi ked som mala skoro 16 a mala som podobny problem. V jednom pysku som mala obrovsku hrcku, teda este stale mam.. a spravila som to tajne, nikdy by som to nepovedala mame hambila som sa. Vybavila som si to sama, telefonicky som sa objednala, prisla, nemusis tam ist s mamou, nemusi o tom ani vediet ak mas viac ako 15. A hanbila som sa tiez strasne, triasla som sa a vsetko ale nebolo to tak strasne.nemas to nahodou modrinu alebo nieco take?

kika2525

Nie mna nič nesvrbí už to tam mám asi 10 mesiacov ako som si to všimla a nenamýšľam si mám ten jeden pysk fakt väčší ako ten druhý až mi trčí a taký je fialový a je to hnusné a kde všade by som sa mala o tom všetkom dočítať nemáte nejakú dobrú stranku? dakujem za radi :-)

nathália09

nemáš sa čoho báť,a čím skôr pojdeš tým lepšie pre teba.Ja som bola prvx na gynde,a nebolo to take hrozné,ako som si myslela-lekarka a sestrička boli velmi milé,a chápavé.To zvládneš neboj.:)

jajka001_

to je uplne normalne, precitaj si zakladne veci
vytok mas v priebehu celeho cyklu okrem dni ked menstruujues, od jeho hustoty sa da zistit kedy mas plodnejsie dni - ak je riedky a priesvitny je najvhodnejsi den otehotniet. ak by zapachal alebo svrbel, vtedy je tam zapal alebo infekcia a treba to riesit. naozaj by si mala o tom pokecat radsej s mamou, ked necitas.
to s tym pyskom si podla mna tiez len namyslas