frajerka stale chatuje

Príspevok v téme: frajerka stale chatuje
Jano22

mam taky problem.frajerka skoro kazdy den chatuje na pokeci s inymi chalanmi viackrat som ju pristihol. pise si aj s holkami aj s kamaratmi ktorych vobec nepoznam a tak dalej pise im aj na fotky. mame 22 rokov a uz sme spolu dost dlho a vzdy ked sa s nou chcem o tom porozpravat tak sa nahneva ze jej vobec neverim. ja neviem co mam urobit nie som ziarlivka ale toto by sa podla mna robit nemalo

lost

Na inom fore som cital brutalne trefny prispevok:

"Casem zjistis, ze kontakt na ty lidi vlastne nepotrebujes. Komunikujes s nimi jen proto, ze je na tom Facebooku mas. Na lidi, s kterymi neco spolecneho mit chces, si kontakt najdes snadno, ne?
Me byl FB zrusen pred rokem napul pritelkyni a napul mnou, protoze me neskutecne s*aly komenty typu "Jim jogurt" a "To je zase hnusne". A hned mam spoustu volneho casu.

Radim ti, udelej "Friend Wipeout". Vyhazej vsechny lidi, s kterymi te nespojuje nic blizsiho(zbyde ti jich tak 30-50), pak je prober jeste jednou a teprve potom ma facebook smysl."

Dalsi prispevok:
"Ked sa pozries naokolo velke mnozstvo ludi je na tom zavislych, hlavne studentov a travia tam cele hodiny den co den a nic im to neda. Ja som dopadol podobne a prakticky cely realny svet mi ako keby upadol. Nastastie mam okolo seba dobrych ludi, ktori ma z toho vytiahli. Ano aj ja som travil niekolko hodin denne na facebooku a zo zaciatku ked som ho zrusil nastali strasne abstaky, bolo to tazke a malo kto to dokaze ovladat, no cim viac je clovek tam tym tazsie to je, Ako vravim nastastie som vonku z toho a svoj cas venuje citaniu , prirode, vdelavaniu a stretnutim s priatelmi. Zistil som, ze to je to co ma naplna i ked z kratkodobeho hladiska ked som bol este zavisly tak som to nedokazal pochopit, videl som len facebook a bez neho som sa citil ako clovek bez duse drzim palce vsetkym aby tiez nabrali odvahu byt panom svojho casu a informacii, ktore konzumujete a nie aby facebooku bol panom Vas. Drzim palce."

Podla mna je to zavislost, tento problem... Ak by nebola, tak by nereagovali tak agresivne, ale argumentovali by rozumnejsie..

Hold, ak mam byt uprimny, tak poviem len jedno. Uprimnu sustrast, priatelu..

sweetyi

Nechapem taketo spravanie, presne toto mi robi priatel, sme spolu asi pol roka a za zac.vztahu tieto veci nerobil. On totiz to ukoncil 3 roc. vztah predomnou, pretoze mu neklapal. Ale ako chodil s holkou pocas tych 3 rokov stale pisal takto s babami a pisal aj so mnou. Teraz mam pocit, ze robi to iste mne a s inymi holkami. Tiez som ho pristihla ze si pise a on sa vzdy ohradi tym, ze vsak je to len kamaratka a ze ci si uz ani nemoze pisat. Ale ako mu verit? Skusala som sa s nim o tom tiez rozpravat, ale vzdy sa urazi a rozmyslam vseliak, ci tento vztah povediem dalej, ak ma toto pokracovat, urcite mi to bude prekazat a nemienim si takto zneprijemnovat zivot. Ale mam ho velmi rada, takze je to tazke posudit.

Podla mna je to sprostost, takto chatovat, ved nepoviem, napisat obcas znamym ale neustale je to pri najmensom divne a nefer voci partnerovi.
Vela stastia prajem nech sa situacia zmeni.

Andreas007

no hranica je pokial sa to odohrava na nete ale ked uz aj napr telefonicky tak to uz je zle a ked osobne tak uz len sekeru do ruky a ides :) ale ne ale toto je choroba dnesnej doby a trpia nou hlavne dievcata ved ktoremu chlapovy by to newadilo ? internet je zakerna vecicka :)

Jano22

dakujem za vase myslienky.co by ste teda povedali ze po aku hranicu je to este v poriadku a co uz je privela? ako som si trocha vsimlol tak si pise hlavne s muzmi neviem assi jej chyba nejaka muzska spolocnost okrem mna.ale tak nemozem ju nutit aby bola stale len pri mne a s nikym inym sa nebavila

palo85

urob si falošný nick aj ty a nenapadne jej napíš a zistíš, že po kadial je schopná zajsť a keď to bude zlé musíš si najst inú, lebo lepšie teraz ako po X rokoch a nedajbože po manželstve :)

papulka12

Jano22: tento problem sme mali aj ja s mojim priatelom bola som hlupa a tiez som chatovala s roznymi chalanmi no potom som si uvedomila ake to je neprijemne keby to niekto urobi mne... kedze sa nahneva mal by si jej narovinu povedat, ze pokial sa nechce s tebou rozpravat o vasom probleme a o tom co ti prekaza, pokial ta nevypocuje tak potom to nieje dievca ake si ta zasluzi pretoze ked niekoho milujem snazim sa aby bol po kazdej stranke spokojny:) vela stastia a drzakj sa :)

xD

no vies. najkrajnejsia situacia je ta, ze mozno flirtuje s druhymi.. a to ju rozveseluje.. ale NAJRAJNEJšIA.... a zase.. co tak skusit zmenit stereotyp? spytat sa jej, ze kde by sa jej pacilo ist s tebou.. nejaka zmena... aby nesedela stale za tym compom.. ale aby ste boli daleko od neho..

Jano22

ja si tiez pisem s kamartkami ale vzdy jej o tom hovorim nemam problem s nou o tom pokecat.mas pravdu ze ak si len tak pis ze je to dobre ale ako mozem vediet ze nic neplanuju.vzdy je po odhlaseni z pokecu taka stastna.neviem ci je dobre ak bude mat takych velmi dobrych kamaratov

lost

"tak sa nahneva ze jej vobec neverim"

- toto mi bije do oci.

Hmm,, asi by som skusil ci mi veri ona. respektive zmenit "role", ze by som skusal chatovat s babami a tak.. proste ako by zareagovala.

Nemam rad ak sa niekto ohana s tymto, to mi velmi velmi pripomina toto:

Nastalo nejake nedorozumenie medzi mnou a mamou a ked jej chcem vysvetlit realitu tak povie "Ticho"..
alebo "nechcem pocut" alebo "neodvravaj"...

To je neadekvatne riesenie problemu.. Co robim teraz? kaslem na nich, nech si domyslaju cokolvek len chcu, je mi to fuk a skoda ze som na toto nedosiel skor.

Mozno si z toho prikladu niezo zoberies, vela stastia :D