Ahoj mám 18 rokov a som stále panic.. čo mám robiť poradte mi =(
mám 18 a som panic =(
ellyy: A MYSLIS si ze je skutocne krásny a sexi? takych poznam vela, to je skutocne brutalna kombinacia, no taki uz nie su panici :D :D
no a? ja mam 26 a som panic. plodny budem zhruba do 70-80. nechcem sa na nikoho viazat, mam rad slobodu, tajomnost a nezavislost.
maťulkooo: a co?! ja mam 16 a urcite by som si viac vazila chalana co je este panic ako nejakeho ... nom vies aj sam :)
a co si pisal "som krásny, sexi, ale já nvm čo mám robiť... " trosku sebavedomia nezaskodi to je fakt :D ale neprehanas to? mozno ze si baby myslia ze na teba mozno nemaju aspon ja si to vzdy myslim ked takeho vidim co sa nesie s vypnutou hrudou pomaly atd... ;)
pozri sa to nie je choroba ako napisal/a xD,
v dnesnej dobe si kazdy zacina pomaly mysliet ze ked je niekto panna alebo panic tak je to nieco strasne...pritom si nevazia sami seba a vyspia sa z hocikym. Boze mas predsa svoju cenu!!!
som krásny, sexi, ale já nvm čo mám robiť... mám asi malý alebo čo, já už váne nevím.. som zúfalí z toho !! :(
a co ze mas 18 a si panic?* to je nejaka novodoba prenasajuca choroba? uvedom sa..my nevieme aky si, ako vyzeras, ci na teba letia baby, ci mas smolu.. tak bud rad ze je tak ako je..
tak si nájdi nejakú priateľku a spoločne to rozbaľte.
uzivat si detstvo
uzivat si detstvo