Kolko približne stoji microsoft office?

Surina Michal

Určite dnes siahnite po Microsoft 365. Vždy aktuálne novinky. Ak niečo pridajú, prejaví sa to v aktualizácii.

Napríklad klienti nášho online kurzu z Excelu:
www.itlektor.eu
si tak mohli pozrieť návody na funkcii XLOOKUP oveľa skôr, ako príde aktuálna verzia, ktorá túto funkciu bude obsahovať.

Ak by ste sa potrebovali naučiť Excel naozaj, efektívne, bez chýb a do praxe. Pozrite náš kurz. Máme tam aktuálne 300 videí v objeme 17 hodín, z mojej 14 ročnej praxe práce s Excelom a 10 ročnými skúsenosťami so školeniami pre firmy.

JulkaN

Pre aktualizáciu odpovede, keby niekto hľadal túto otázku ešte aj dnes, Microsoft zmenil cenovú politiku a teraz sa dá Office kúpiť už len s ročným predplatným. Na jednu osobu to stojí 69 eur za rok, pre celú rodinu (6 osôb) to stojí 95 eur na rok. Druhá vec je, že Office sa dosť zmenil za posledné roky. Ak sa chceš naučiť používať Office a najmä Excel, tak odporúčam kurzy na www.easyexcel.sk

lost

Filip45454,

Ale nahovaranie na sirenie nelegalneho materialu tiez nie je riesenie :)

Hold, ak na to nepride sama, tak smola...

Ale myslim si (ale nie som si isty), ze pre OSOBNE/VLASTNE pouzitie sa da stiahnut akykolvek material. Len NIE zdielat...

Dada888 -
Aku verziu..
Podla toho co planujes robit, ak len pisat/tlacit a take jednoduchsie veci, tak asi nejaku mensiu verziu.. Ak potrebujes vyssiu verziu, tak tam je viac funkcii..
Alebo skus zobrat nejaky stred a uvidis ako sa s tym zoznamis a pochopis :)

Dada888

Poradite mi ktorý open office ja taky normalny, kvalitný, alebo ako to nazvať, lebo už som tých verzii našla viac a keďže sa v tom nevyznam neviem ktorý si mamstiahnuť.
Našla som napr open office 3.2, potom 3.2.1 ... no všelijake. Poradite mi niekto?

Filip45454

A to už načo by si kupovala ? Však sa to všade dá stiahnuť. Legálne a nelegálne.... ti prídu do domu kukláči si myslíš ? 90 % to má stiahnuté..... keby som mal platiť za každý program, pesničky, filmy čo mám tak by ma to vyšlo na desatisíce dolárov a tie korporácie nás vykorisťujú aj bez toho.

GiovanniX

vsak vyskusaj a uvidis,preco sa tak drzis microsoft produktov?ja skor mam skusenost,ze vsetko co nie je microsoft je lepsie :D,samozrejme len operacny system mam od microsoftu...

Dada888

A neviete nahodou či by som si mohla dať microsoft ofice 2003 ak mam v notebooku program windows 7? Lebo 2003 mam original kupený ešte davno a ten mam vlastne aj v počitači teraz.

Dada888

Ja tam mam program v tom notebooku Windows 7 home premium. Takže microsoft ofice 2007 si musim dokupiť. Ja som si vždy myslela že to tam už bude akože sučasť programu. No čo už. Stiahnuť si tam môžem od nich iba skušobnu verziu na tušim 60 dni, potom si to budem musieť aj tak kupiť :-(