Čítate? Aká je vaša najobľúbenejšia kniha?

Príspevok v téme: Čítate? Aká je vaša najobľúbenejšia kniha?
Annn

Pochválte sa.. čo radi čítate? Aká je tá vaša srdcovka? :D

Ja sa príznám, že nečítam knihy a vlastne ani na ne akosi nenachádzam čas, ale dôvodom prečo som založila túto tému je inšpirovať nie len seba, ale aj ostatných ludí, aby viac čítali, nikdy to nie je na škodu.

Zatiaľ čo som prečítala bolo Utrpenie mladého Werthera, to ma fakt zaujalo a Obraz Doriana Greya... nepoznznáte nejaké podobné knihy?

Karina

ja som bola odmalicka vedena k citaniu, postupne som sa dostala k fantasy literature, ta ma zaujala asi najviac :) samozrejme, ze nepohrdnem ani klasikami (velmi rada opakovane citam Jeden den Ivana Denisovica od Solzenicyna)... jednotkou je u mna seria Stoparov sprievodca galaxiou a este Pan prstenov..:) a inak vsetko z fantazijneho sveta...

tinulinka

Mam dost narocnu pracu na psychiku, takze ked chcem vypnut, riesim to niecim co ma privedie do uplne ineho sveta. Zboznujem detektivky, takze bud si pozriem nejaky napinavy krimi film, alebo citam Mary Higins Clark a teraz aj Mary Jane Clark. Pre mna je to fajn oddych a ked citam take napinave veci, obcas ani nedycham. Ale dobre boli pre mna aj knihy od Robina Cooka.

alusinka

Mna osobne posledne obdbobie bavia knihy od Evitapress-u ...

Jedina ich chyba je, aspon u mna to tak bolo, ze som dokazala precitat kazdu knihu za cca pol. dna...

A moja najoblubenejsia kniha, ktoru mam precitanu asi 5x - Jacqueline Susanova - Udolie babik...

Poslednu dobu moc ale knihy necitam, nakolko ked nejaku zacnem citat, tak ma od nej nik nedokaze odtrhnut, dokial nieje docitana... a to potom ani nejem, nevarim, neupratujem, nevenujem sa polovicke... :0) tazke to je so mnou no...