Ahojte, poprosím o hocijaké skúsenosti či už Vaše alebo Vašich známych, resp. čo ste len tak niekde začuli ;) o štúdiu na týchto dvoch univerzitách. Rozhodujem sa medzi nimi, študovať idem informatiku. Som naklonená viac k Brnu, páči sa mi ich komunikácia so mnou a aj to, že je tam samostatná fakulta informatiky, pričom na KU je to v rámci Mat-Fyzu. Ale zase, Praha je Praha, preto stále nie som pevne rozhodnutá a veľmi by ste mi pomohli. Zápis do MU mám už v júli.... Ďakujem za každý príspevok. :))
Karlova univerzita Praha / Masarykova univerzita Brno
Nejde niekto na FI MU? :)
a dala som si žiadosť na zmenu odboru z matematickej informatiky na programovatelné technické struktury :)
no, je to nakoniec už oficiálne to Brno a na zápise som bola naozaj spokojná a urobili na mňa veľmi dobrý dojem - to už predtým ich komunikáciou so mnou a teraz to len utvrdili... a takisto som natrafila v meste na samých príjemných ľudí :)
whee,
nemas za co. Ja som ti odpovedal o vsetkych skolach. A do skupiny vsetkych skol patria aj tie dve, a ktore si sa pytala.
uhlie, ja myslím, že nie je, lebo mňa zaujímajú skúsenosti so štúdiom na tých dvoch školách :)) ty si sa vyjadroval k inej otázke ;) ale aj tak díky :)
uhlie, ja myslím, že nie je, lebo mňa zaujímajú skúsenosti so štúdiom na tých dvoch školách :)) ty si sa vyjadroval k inej otázke ;) ale aj tak díky :)
whee,
to nevadi, ale moja odpoved o tom je.
uhlie, to už je vec presadenie sa atď, snahy.. o tom moja otázka nie je.
whee,
nemas pravdu. Robil som s ludmi , ktori mali len strednu skolu (v obore informatiky) a darilo sa im v praci ovela lepsie, ako tym s vysokou. Mnohi znami programatori a informatici nemaju ani dokoncenu vysoku skolu.
uhlie, dík, ale myslím, že je rozdiel, keď je jedna škola náročnejšia na štúdium, ťažšia, a tam sa naučím, tak jednoznačne viem viac, ako kebyže vyštudujem školu, kde je rozsah látky atď oveľa menší... a ja si vyberám medzi týmito dvoma školami aj preto, lebo chcem aj dobrý prístup ku mne, ako študentke a zároveň kvalitné štúdium.. preto ma zaujímajú rôzne názory ľudí na TIE DVE ŠKOLY a nie na to, ŽE SA MUSÍM UČIŤ DOMA, pretože to veľmi dobre viem, ale dôležité je aj to, ČO sa budem učiť..
ostatným zatiaľ ĎAKUJEM za doterajšie názory, vážim si to :)