Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyplatenie invalidneho dochodku

Príspevok v téme: Vyplatenie invalidneho dochodku
lienocka222

ahojte....moja mamina si koncom januara bola podat ziadost o invalidny dochodok...samozreume ze do dnesneho dna sa nic nevybavilo...normalny system pre SR heh...ale nejde o to..ide skor o to, ze ked jej ho schvalia..ci dostane vyplatene peniaze spatnou platnostou od februara alebo nie...
este by som podotkla...ze jej uzasny lekar poslal socialnej poistovni papier o jej stave az po 2 a pol mesiaci od vyzvania...ci nahodou nedostane potm peniaze az od toho datumu...
dakujem za odpovede :)

ODRI

Ahojte, chcem poprosiť o radu. Poberal som invalidný dôchodok ,nakoľko som bol invalidný 50%. Bol som pred komisiou a uznali ma menej ako 40%. Prišlo mi rozhodnutie,že mi odnimaju dôchodok odo dňa nasledujúceho po dni,ktorým uplynulo obdobie,za ktoré sa už vyplatil. Dôchodok som dostaval ôsmeho. Dôchodok mi odnimaju od 8.februára.2018 V januári som ešte dostal. Dostanem ho aj vo februári ešte? Za odpoveď vopred ďakujem

ODRI

Ahojte, chcem poprosiť o radu. Poberal som invalidný dôchodok ,nakoľko som bol invalidný 50%. Bol som pred komisiou a uznali ma menej ako 40%. Prišlo mi rozhodnutie,že mi odnimaju dôchodok odo dňa nasledujúceho po dni,ktorým uplynulo obdobie,za ktoré sa už vyplatil. Dôchodok som dostaval ôsmeho. V januári som ešte dostal. Dostanem ho aj vo februári ešte? Za odpoveď vopred ďakujem

dzana 2

Dobrý večer. Chcela by som sa informovat ako je to z vyplacanim ind .dôchodku.ked 8.5 je nedela ci sa vyplaca 9.5alebo 6.5..lebo prvy krat sa mi stalo ze to vyslo na vikend.dakujem za odpoved.pekny vever

Lajko

Bol som uznany ako ZTP. Vroku 1978 .od tej doby som nepoberal nic.Invalidny mi scvalili opat.kolkorokov spatne mozem ziadat. Mam odrobene 36. Rokov. Dakujem

vevericka025

ahojte.chcem sa spytat ako sa vyplaca invalidny dochodok?ci mesiac popredu alebo pozadu.dakujem vam za odpoved