Dobrý deň prajem, rada by som sa spýtala, prosím Vás, neviete mi niekto poradiť, čo to môže byť, keď mám neustále bolesti pri pohlavnom styku? S priateľom intímne žijeme už pol roka, predtým som iného partnera nemala, a pri každom pohlavnom styku mám bolesti, väčšinou sa partnerovi ani nepodarí do mňa vniknúť, cítim bodavú bolesť, reže ma v podbrušku, chvíľami ma ide "roztrhnúť". Len pri máloktorej polohe sa nám podarí to, aby to bolelo aspoň "znesiteľne" :( Sme z toho veľmi nešťastní, milovanie si vôbec nedokážem užiť, necítim pri ňom takmer nič, iba bolesť...:( Ďakujem pekne.
Bolestivý pohlavný styk
Macko_usko: stretavame sa aj s takymto problemom... odborne ti neviem uplne stopercentne poradit ale moze to byt aj tym ze mas nepriechodnu panensk blanu...ked sa toto u dievcata zisti vcsnou jej to odstrania alebo jen narezu samozrejme sa neboj:) nieje to ziadny problem ked t to boli nerob to ale obuj boty a bez na gyndu ;) vela stastia:)
Vďaka, budem musieť čo najskôr...:(
navstiv urcite gynekologa moze ist aj o nieco vaznejsie...napr. zapal alebo podobne
tu nehladaj radu ale chod ku gynekologovy.ten ti v tomto poradi najlepsie.neodkladaj to aby to nebolo nieco vazne
a áno, beriem hak...
Nie, v tom určite problém nebude, niekede máme pocit, že som vlhká až príliš...
nie si malo vzrusena /malo vlhka ? beries hak ?