Čo si myslíte o ľuďoch narodených v znamení RÝB a aké máte s nimi skúsenosti.
Ľudia - ryby
Ja najlepsie vychadzam s ludmi narodenymi v znameni Ryb, aspon ku mne su priatelski a nebyvaju namysleni. Ja osobne som vsak Byk.
Kto z vás kto nie je ryba by ňou chcel byť?
Ja som tiež rybka a mám to niekedy dosť ťažké. Chcem byť čestná, priateľská, úprimná atď. ale v dnešnom svete sa normálne ľudské vlastnosti nevyplácajú. A samozrejme som precitlivelá. Keď ma niekto zraní, úplne sa obrním a stiahnem, preto sme potom také uzavreté. Keď niečo robíš z čistého srdca a keď ťa niekto odrbe tak to bolí neskutočne a potom preto ten múr. Byť rybkou je zložité a stokrát som si želala byť iným znamením napr. Blížencom, Levom, ktorí sú viacej do tohto sveta
Moj brat je ryba ....kludas ,pohodak ale ked ho niekto nastve tak vie byt aj zly ale inak je mily a ako taka rybycka zo vsetkeho vyklzne.
vsetky rybičky co som stretla boli dobri ludia, vahavi , skryvajuci city, zranitelni, mozno sa zdaju chladni ale opak je pravdou. vzdy ochotni pomoct, ale ak ich sklames, zradis, neodpustaju
čo som poznal muža rybu - bol nerozhodný,čakal na postrčenie alebo dal na radu iného,staval vzdušné zámky,ale málo spoľahlivý,no priateľský,čestný.
moja naj kamoska:) ukecana, spolocenska, velmi vesela, optimista, sportovy typ, neurazliva, pohodova, trochu spomalena:)