napríklad ked robim priatela rukou tak hned na začiatku vyluči trosku tekutiny ktora prirodzene nevonia.. je to normalne ? sa mi to dost hnusy...
Priatel dlho pred vyvrcholenim vyluci nevonanu tekutinu čo to?
to hadam kazdy vie ze ked sa niekto vzrusi tak aj zvlhne aj zena nie?
len v tom nemam jasno mozu byt v tej tekutine aj spermie?
ani Calvin Klein netusi
Je to ok, je to predejakulacna tekutina, može niekedy obsahovat aj spermie.Niektori muzi ju nevylucuju, iní ano, umna napr. je jej dost vela.
drumka nemusi voniat musi ti pripadat sexi nie iba na prvy pohlad
akonahle ho "ovonias" zacnu pracovat feromony
samozrejme ze nemoze smrdiet ale nie je to o tom ci voni alebo nie
btw vona ejakulatu zavisi od toho co dotycni je a ci fajci ...
no neviem či viete ale láska je chemia...že vraj podla toho zistíš či je to ten pravy pravá že ked ti ten partner vonia...ked ti vonia jeho pot,ejakulat,aj kvapocky...všetko musi vonat,resp.ak vám partner nevonie,nie je to ten pravy..vedecky dokázane..všade je chémia všade :)
a ked tomu neveríš tak sa riad predchádzajucimi radami:):):)
kitylity, ale je to od neho slachetne, ze ti tym chce ulahodit:P..
no moj priatel tiez fajci a potom to bohvieako teda nevonia, ale aspon sa sam nalieva tym ananasovym dzusom a asi si mysli ze ja neviem preco:D tak ma to napadlo ze sem napisem, ked som si precitala tieto prispevky
moritka: pach a s tym potom samozrejme spojena aj chut priatelovho ejakulatu ako aj tej "tekutiny", ktoru vylucuje velmi zavisi aj od jeho stravy.
Pokial fajci, nie je to bohvieco, ale dokonca staci, ked pred tym pil mlieko, alebo jedol nejake mliecne vyrobky, syry, alebo jogurty a uz to ma taku "acidofilnejsiu" vonu.
Ak by den pred tym konzumoval ovocie (najlepsie ananas), tak by ti to urcite vonalo trosku viac.
V kazdom pripade jeho stravnicek urcite neodkontrolujes, takze si na to zvykni a vezmi si to z tej strany, ze ak ti robi oral on, tak je na tom rovnako. Tvoja vona "tam dole" tiez zavisi od tvojho jedalnicka.