dobry den .
mam 15 a hm taky problem zo obcas ked idem na wc tak krvacam trocha (a som chalan)..netusim cim to je a co s tym robit..neporadil by niekto ?
krv na WC
chod do lekarne a vypytaj si na to volnopredajnu mast. predtym si na nete precitaj, o co vlastne ide, comu sa mas vyhybat v strave (nie stiplave, korenene, ano vlaknina, zelenina), zalezitosti okolo hygieny atd. pomahaju aj bylinkove kupele.
www.zdravie.sk
tu mas podobnu temu
a ako co ten doktor robil ? ako povedala co jej je a on jej dal lieky ?
veru nie, aj moja 18 ročná kamoška má, nebolí, nevidno ho, len má krv v stolici, šla lekárovi, obvodnému, dostala lieky, mastičku tuším a je ok
a hemeroidy nemaju len stari ludia ?
hemeroidy
to bude zapal mechura alebo mocovych ciest..rychlo k doktorovi lebo staci par hodin a moze ti zapal prejst na oblicky a tam uz su nutne silne antibiotika a hospitalizacia
hm no len to nie ked curam
keď cikáš? tak to najradšej utekaj k lekárovi hneď! Aj ja som krvácala keď som cikala teda cikala som len krv.. osm mala močové cesty zapálené... a odkladala som to a zapálil sa mi aj mechúr... určite čím skôr choj. lebo ti to môže preisť do obličiek a to je už nebezpečné.. keď sa ti tie zapália.. môžeš dostať otravu krvi.. ale keďže to máš asi lne na začiatku asi len tie cesty močové tak choj svojmu obvodnému lekárovi (detskému) tam ti dá antibiotiká ktoré budeš pravidelne užívať asi týžden.. a to je vše :) nič hrozné neboj .. len treba ísť hneď .. je to normálne nemusíš sa hanbiť a treba piť urologický čaj a veľa tekutín..