ahojte kupila som chlieb od Vita star je to taky cierny chlieb v kocke a je nakrajaný na tenke pasiky..proste nevyzera ako obycajny chlieb..znama mi hovorila ze od neho nenafukuje a nepribera sa ak z neho nezjete naraz vela..a z zasytí..je vraj najzdravsí..je to pravda?
je pravda že z tohto chleba sa nepriberá?
ja som ho prvy krat jedla pred siestimi rokmi v dansku, a kedze som bola este dieta, vobec mi nechutil...ale teraz ho zboznujem!!! hoci je taky trosku ako keby "mokry", tak sa z neho dost krusi co mi vadi, lebo su vsade omrvinky z neho :D ale mam ho rada, kupujem ho jedine v lidli, lebo len tam maju taky dobry a cerstvy...videla som ze ho predavaju aj v tecu, hypernove, ale ten je taky onicom, vysuseny, nie je cerstvy....mnam...strasne ho mam rada :)
ako chuti
Cierny chleba neexistuje, ak do neho nedavaju uhlie, alebo farbiva :) Co zase neni extra zdrave... Najdolezitejsie je zlozenie, z toho sa da vychadzat...
Komu vadi zlozenie bezneho bieleho chleba, moze si kupit pekarnicku a vypekat chlieb od vymyslu sveta. Zdrave, presne na mieru, ako co sa kazdemu hodi...
hm nepovedala by som ze sa z neho nepribera...asi myslis tie prave celozrnne chleby..take tie tazke..ono ide o to ze maju sice rovnako kalorii ako obycajny chlieb ,len su lepsie stravitelnejsie
ale jasne ze keby si sa toho napchavala tak priberies aj z toho
nieco na tom bude, ten chlieb ma specificku chut - ja ho nedokazem zjest viac ako polovicu toho tenkeho platku... so syrom, zeleninou, natierkou - podla mna skvela alternativa ku klasickemu bielemu chlebu..:) ten vsak tiez cas od casu enzaskodi!