Páči sa vám meno Simona?

Vivien25

ja poznam simonu a vobec nieje arogantna je to super baba a vobec je to asi najlepsia kamoska na svete volame ju sima a je zabavna mila slusna usmievava ( nevidela som ju mracit sa alebo plakat) poslusna ... ale ma aj zle vlastnosti napr. no teraz ma nic nenapada ale obcas ma stve ze je az taka dobra lebo ju maju vsetci radi a .....

SIMONA

Meno SIMONA ,SIMA.. je veľmi pekne meno som veľmi rada,že ma tak moji rodičia pomenovali =) hehe a ozaj vám to tu šibe

Simonka 2

ja sa tiez volam simona a paci sami preto lebo sa z neho daju odvodit rozne mena a vsetky su pekne (simi, simka, simonka, sima..) ale nepaci sa mi preto ze je velmi tuctove, poznam vela dievcat s tymto menom, je dost frekventovane..
ale stokrat radsej sa budem volat takto ako nejaka zuzka, katka, evka, janka- tieto mena aj ked niekto povie ze klasicky krasne, mne sa uz vobec nepacia..brrr
ale mate pravdu ze aj ja poznam arogantne simony (mozno aj ja na niekoho tak posobim)ale poznam aj simony velmi mile a priatelske, dokonca tiche nevyrazne mysky...

lienocka2

Je to mena pre mňa ani pekné ani škaredé, také ako ďalších 1 000 mien. Skôr sa mi ale nepáči. Ale ak ho vyberáš pre svoju dcérku, tak nejde o to či sa nám tu páči alebo nie, každé menu sa niekomu páči alebo nie. Hlavne, nech sa páči rodine. Škoda, že si ho bábätká nemôžu vybrať samé :-)