chlapi vy ked ste na spolocnych WC, tak vam nevadi ze sa na vas penis moze pozriet aj iny chlap? vy sa pri tych pisoaroch nehambite ked cikate? vam to nevadi, ze to je tak neintimno riesene narozdiel od damskych WC? a aj sa niekedy na seba tak zo srandy pozriete? alebo si ich tam nejako navzajom komentujete?
pytam sa naozaj vazne.. aj ked aj mne to pripada taka smiesna otazka, ale predsa..:) zaujima ma to..:D
chlapsi vam to nevadi?
Treecat...presne ako pises :D ja ked som chodievala na zachod s naj kamoskou,tak ked sme vysli,boli nase polovicky nacapane :DDD esteze sa odstahovala,sak my by sme na zachode stravili 3 stvrtiny zivota :DDDD
No urcite sa nerozpravaju zato u zien neviem neviem.Tie tam iste rozpravaju cele pribehy lebo im to vzdy tolko trva...
Podla mna sa neocumuju, kazdy sa boji , ze kamos by mohol mat vacsieho a tak sa radsej ani nepozru, taky komplex riskovat :DDDD
Coby nevadilo, vadi. Ked sa da, tak idem normalne do kabinky.
- nie
- nie
- nie
- nie
- nie
sususu....pripiti chalani sa pretekaju,ktory najvyssie a najdalej domoci :DDDD ... ze okukuju si ho :DDDDD
radsej by som mal vedla pisoaru aj normalny zachod a tam by mohla sediet prekrasna zena
Casto sa stava, ze ked pridem na WC, tak sa tam nejaki muzi sermuju s vtakami.
a dnes sa to castokrat riesi tak, ze medzi pisoarmi je nejaky oddelovaci material, takze pri beznej vyske ani nie je velmi sanca nieco vidiet.
hahaha :D:D sususu :), na wc ked mocia chlapi, sa spolu ani nebavia, a nikto si v ziadnom pripade vtaka neocumuje. M26 to napisal velmi vystizne. panske wecka su len o tom co najrychlejsie vykonat potrebu a zase ist bez nejakych cinnosti(umytie ruk sa rata do toho) :)